Històrica golejada (9-1) del Molins de Rei CF de la mà d’Agudo i Capella

Molins de Rei CF 9-1 Espluguenc “B”. Tres gols de Carles Capella i tres més d’Alex Agudo, sentencien un partit que serà recordat per la duresa amb la que va ser castigat l’Espluguenc.

Els jugadors molinencs van celebrar 9 gols // Jose Polo

Els jugadors molinencs van celebrar 9 gols // Jose Polo

En el dia en què Alex Agudo, davanter titular del Molins de Rei CF,  feia 22 anys, ell mateix guiava l’equip a la victòria. Al minut 3 de partit ja havia marcat el primer, aprofitant una bona assistència de Nelson, que va jugar d’extrem, fent una gran primera part. Al 13 va ser Capella el golejador, definint amb claredat un u contra u, a passada d’Agudo (2-0).

La defensa, i l’equip en si, de l’Espluguenc es trobava inoperant, veient com en cada ocasió clara de perill els molinencs feien gol. L’autoestima espluguenca anava disminuint progressivament i els forats en defensa no paraven d’aparèixer. Al minut 30 el resultat era de 4-0, amb dos gols més dels migcampistes Francisco Alcaide i Joan Torelló. Al descans el resultat ja era de 6-0, amb gol d’esperó de Carles Capella inclòs.

Al Molins de Rei CF li sortia tot el que provava, tot al contrari que al partit d’anada, on el resultat fou de 2-2, coses del futbol

La segona part, amb el marcador més que sentenciat, el Molins de Rei va calmar el tempo del partit i Joan Garcia va donar entrada als jugadors que habitualment tenen menys minuts. Va arribar el gol de l’honor, imprescindible en qualsevol golejada, però 5 minuts més tard, Alex Agudo signava el seu hat-trick, fent el 7-1. Encara faltava, però, el gol d’Elezar, un míssil a l’esquadra del porter visitant. Carles Capella posaria el punt i final a la golejada amb el 9-1, i fent també el seu hat-trick.

Immens el conjunt molinenc en totes el línies, amb una bona sortida de pilota i ofensivament l’equip va estar perfecte. L‘Espluguenc va donar moltes facilitats en defensa i la davantera molinenca no va dubtar en aprofitar-ho. D’aquesta manera, l’equip segueix en fase ascendent, i ja acumula 4 victòries consecutives, en 5 partits d’aquest any 2013. L’equip no ha fet variacions tàctiques per millorar els resultats, les variacions són psicològiques: l’equip creu en ell mateix.

Fitxa tècnica:

Molins de Rei CF: Oriol Pros, Jordi Sánchez, Oleguer Pujol, Andreu Margarit, Christian Agudo, Joan Gosa, Joan Torelló, Francisco Alcaide, Nelson Nicola, Carles Capella, Alex Agudo. Substituts: Albert Garcia, Elezar Hernández, Andrés Feraud, Omar Cordova, Daniel Iñíguez.

Espluguenc F.A.: Didac Heras, Carlos Caballero, Jonatan Rider, Carlos Arevalo, Carlos Marín, Antonio Garcia, Jeferson Andrango, Collins Amponsem, Armand Bori, Ivan Nieto, Rafael González. Substituts: Lluís López, Daniel Granadós, Sergi Fuentes, Diego Pérez, Aiman Cherradi.

 Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades