Els partits del cap de setmana

Recull de partits i horaris del cap de setmana esportiu de Molins de Rei. 

viumolins

Futbol

Levante las Planas – Atlètic Incresa (Dissabte 18:00): l’Atlètic Incresa visita el camp d’un dels equips que millor tracta la pilota del grup vuitè de tercera catalana. Segons el capità de l’equip del barri del Canal, Jona Nuñez, el Levante las Planas és “l’equip que millor juga de la categoria”. Els homes de Rafa Martínez arriben amb diferents baixes al partit. Vargas i Franki han abandonat la disciplina de l’equip.  L’últim precedent és la victòria molinenca de la primera volta.

Molins de Rei CF – Espluguenc (Dissabte 18:15): Torna el futbol al municipal Josep Raich per veure la visita del penúltim classificat, que ja va donar-li una sorpresa al molinencs a la primera volta. L’entrenador, Joan Garcia, diu que “s’ha treballat especialment la mentalitat” per aquest partit.

Bàsquet

Femení Bàsquet – Seca Sant Pere (Diumenge 19:15): El sènior femení de bàsquet del CE Molins de Rei cerca seguir el camí triomfal cap a l’ascens de categoria. La setmana passada van aconseguir una gran victòria fora de casa i continuen en la segona posició de la classificació.

Almeda – Masculí Bàsquet (Diumenge 18:00): El sènior masculí de bàsquet del CE Molins de Rei vol trencar la mala ratxa de quatre derrotes consecutives a la pista de l’Almeda. Segons l’entrenador, Juan Couto, “l’equip passa per un època on no entren els llançaments”. El gallec afirma que “el joc segueix sent bo i per això no estic preocupat”.

Handbol 

Handbol Masculí – Sant Fost (Dissabte 19:15): El CE Molins de Rei rep al Sant Fost, un rival directe en la lluita per la permanència, després d’una clara derrota a la pista del líder. Segons un dels jugadors, Bernat Anducas, “és un partit clau per seguir amb opcions de permanència”.

El sènior femení d’handbol del CE Molins de Rei descansa aquesta setmana.

Waterpolo

Doble enfrontament a Sevilla per a l’absolut de waterpolo del Club Natació Molins de Rei. Dissabte visiten al Waterpolo Sevilla i diumenge al Dos Hermanas. Segons el capità, Oscar Díaz, quan es juguen dos partits en un cap de setmana és “vital tenir bones sensacions en el primer”. Diuen que l’objectiu és puntuar en un dels dos partits.

Futbol Sala

El Pla de Llobregat – CFS Molins 99 (Dissabte 17:00): El Club Futbol Sala Molins 99 torna a l’acció amb l’objectiu de continuar com a líders de la classificació. Es desplacen a una pista complicada dissabte a les 7 de la tarda.

Voleibol

AEM Molins – Cunit (Diumenge 12:35): Després de la victòria del cap de setmana passat el sènior de volei vol continuar sumant a casa.

Recomanacions personalitzades