La Guàrdia Urbana renova la flota de vehicles i incorpora nous agents

La Guàrdia Urbana de Molins de Rei incorpora dues noves motocicletes per millorar els desplaçaments dels agents i un nou vehicle tot terreny per patrullar la zona forestal i del riu. A més, s’han incorporat nous agents acabats de sortir de l’Escola de Policia.

La Guàrdia Urbana va exposar la nova flota de vehicles davant els mitjans de comunicació // Ajuntament de Molins de Rei

La Guàrdia Urbana va exposar la nova flota de vehicles davant els mitjans de comunicació // Ajuntament de Molins de Rei

Els nous vehicles que s’han incorporat a la flota del cos policial són un vehicle tot terreny Nissan Pathfinder 2.5 dCvi (190 cv) x E, i dos motos Peugeot Satelis Urban 250 (ABS) amb baül. Amb aquestes noves adquisicions, la Guàrdia Urbana de Molins de Rei disposa de 8 motocicletes i 6 vehicles. L’alcalde, Xavi Paz, defineix la renovació de la flota com “una modernització que és sinònim de millor servei i, per tant, de més protecció al ciutadà”.

El vehicle tot terreny adquirit per la Guàrdia Urbana s’utilitzarà principalment per patrullar els barris de muntanya i la zona forestal del Parc Natural de la Serra de Collserola al terme municipal de Molins de Rei. També recorrerà l’entorn del riu Llobregat i el Parc Agrari del Baix Llobregat. Les motos es destinaran al patrullatge habitual dels agents pels carrers del municipi.

Incorporació de nous agents

Enguany la plantilla de la Guàrdia Urbana s’ha consolidat i disposa de més dispositius. El passat mes de gener es van reincorporar com a funcionaris de carrera tres agents a la plantilla de la Guàrdia Urbana, un cop han finalitzat la formació a l’Escola de Policia de Catalunya de Mollet del Vallès. Alhora, també s’ha reincorporat a la plantilla un sargent que es trobava en comissió de serveis.

A aquestes noves incorporacions s’ha de sumar la creació d’una nova plaça de caporal fa uns mesos arran de la creació de la unitat de proximitat de la Guàrdia Urbana. “Fem un nou pas endavant en la millora de la seguretat”, assegura l’inspector en cap de la Guàrdia Urbana, Josep Rafael.

Des del passat mes de gener també s’ha cobert la plaça de caporal de medi ambient per reforçar les actuacions en aquest àmbit. Amb tots aquestes efectius, el cos de la Guàrdia Urbana compta amb un total de 41 agents, dos dels quals actualment estan finalitzant la formació a l’Escola de Policia de Catalunya.

Control del PP

Les noves unitats de la flota de la Guàrdia Urbana es van presentar la setmana passada a la plaça de la Vila. Davant l’Ajuntament es van exposar les dos noves motos i el tot terreny. A la presència de l’alcalde, Xavi Paz, el president de l’àrea d’Economia i Serveis Generals, Miguel Zaragoza, i altres regidors, es va sumar una presència poc habitual: el regidor del PP, Emilio Ramos. Els membres de l’equip de govern van intercanviar impressions amb el regidor que aquesta legislatura ha estat clau per l’aprovació del pressupost de l’Ajuntament. Ramos va donar el seu vot favorable al pressupost a canvi d’un increment de la partida de seguretat. Així, l’adquisició dels nous vehicles és part de la materialització de l’acord entre el PP i la sociovergència.

 • Pere

  Jo crec que aquest govern municipal es clarament un tripartit. Cosa normal la entesa entre el PP i el PSOE-C, pero no se el que pintan el Convergents.

 • la noticia la podrieu fer del soroll que fa el tot terreny nou.Es impressionant! quants cavalls té? quant gasta? perquè el necessitem? crec que hi hauria hagut mil coses millors en què gastar-se els diners d’un Pathfinder…de 30.000€

 • Maria Jose Martin via Facebook

  Para eso sí hay pelas,así lo dispone el PP.Ese dinero lo podrian haber destinado (por ejemplo) a limpiar Collserola de los árboles caidos de la ventada de hace 4 años.Nuestra montaña es una bomba de relojeria.

 • RECORDEMOS QUE ACTUALMENTE GOBIERNA PSC I CIU QUE SON LOS QUE HAN DADO EL OK. POR OTRA PARTE, ESTA NOTICIA ES LAMENTABLE YA QUE PODRIAN RETIRAR LOS VEHICULOS ABANDONADOS Y TRABAJAR MAS PARA EL PUEBLO Y NO PARA LA “MONTAÑA”

 • Alberto

  Y para que queria Emilio un todo terreno? Para llenarlo de cerveza e irse al rio de pick-nick.? Que pasa que en el Terrano ya no entra no? Un pathfinder de 190 cv. Esta gente ha perdido el norte.

 • Teresa

  El Nissan Pathfinder 2.5 dCvi (190 cv) es un engorroso mastodonte poco manejable, nada agil y poco util, La bigada de obras tiene uno similar y no se le ve ninguna utilidad. Creo que es una mala elección.

  • Teresa

   Acabo de recibir el panfleto de El Balcó de la Vila, y verdaderamente es totalmente pegajoso y nada original, ya que todos los artículos ya los habia publicado Viu molins con anterioridad. ¿ Para qué sirve tanto panfleto de propaganda política CIU +PSOE a cargo del presupuesto municipal con artículos repetidos?
   Cabe destacar el cabreo del Sr. Emilio Ramos (PP), mostrado en RMdR , en la voz del regidor, el pasado viernes dia 5 , en cuanto a que en el texto de la noticia en dicho panfleto, los de CIU+PSOE se habían olvidado de mencionarle como el principal promotor de los modelos y marcas de los ordagos coches, y como represalia, en proximas votaciones como las de la aprobación de presupuestos municipales, se van a acordar de él y se amarrará bien los machos. Verdaderamente, son como niños….. Penoso.

 • Pingback: L'Ajuntament compra dos nous cotxes per a la Guàrdia Urbana | Viu Molins de Rei()