L’Ajuntament estrena una nova pàgina web

L’Ajuntament ha posat en marxa una nova pàgina web del consistori. La renovació del portal incorpora la seu electrònica de l’Ajuntament i la tramitació on-line de nombroses gestions que fins ara només es podien fer presencialment.

Captura de la nova pàgina web de l'Ajuntament el dia de la seva estrena // Ajuntament de Molins de Rei

Captura de la nova pàgina web de l’Ajuntament el dia de la seva estrena // Ajuntament de Molins de Rei

La web municipal necessitava un rentat de cara urgent per adaptar-se als nous temps i finalment, més tard que d’hora, s’ha fet. La renovació del portal www.molinsderei.cat representa una millora considerable respecte l’anterior versió, vigent des de mitjans de la dècada passada. El nou disseny incorpora més serveis, més informació del consistori i més accessibilitat a les actuacions i projectes municipals. És, segons fonts municipals, “un salt endavant en la modernització municipal que s’està duent a terme”.

Amb el nou portal, els molinencs poden tramitar des de casa una trentena de gestions que fins ara no es podien fer a través d’internet. La tramitació on-line suposa el principal avantatge d’aquesta nova web i és el gran salt endavant ja que s’han augmentat un 200% el número de tràmits que es poden fer al web municipal. Una altra millora destacada és la seu electrònica. D’aquesta manera es dona compliment a la llei d’accés electrònic dels ciutadans que fins ara s’incomplia.

El nou portal també incorpora més informació sobre les actuacions i projectes municipals que es duen a terme. A més, la navegació és molt més còmode i la informació es troba més fàcilment que en l’anterior versió. “L’arquitectura de la informació i els continguts s’han adaptat als hàbits de navegació”, destaquen fonts municipals.

La nova pàgina web també amplia l’espai dedicat a l’agenda d’activitats i a les notícies, vistes des del punt de vista institucional i de l’equip de govern. També s’incorporen materials multimèdia gràcies als recursos de Ràdio Molins de Rei i Molins TV.

Recomanacions personalitzades