Pere Navarro respecta la posició del PSC a Molins de Rei davant la declaració de sobirania

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, visita Molins de Rei la mateixa setmana que 3 dels 5 regidors socialistes voten a favor de la declaració de sobirania. Navarro defensa la llibertat de les agrupacions locals per votar “el que creguin oportú”.

Pere Navarro va ser rebut pel president del PSC Molins de Rei, Joan Barrios // David Guerrero

Pere Navarro va ser rebut pel president del PSC Molins de Rei, Joan Barrios // David Guerrero

El líder dels socialistes catalans, Pere Navarro, no es va voler perdre la Fira de la Candelera, “una magnífica mostra de la voluntat de que tots plegats volem i podem créixer”, segons la va definir Navarro. La visita a Molins de Rei arribava tant sols tres dies després de que l’Ajuntament donés el seu suport a la declaració de sobirania amb tres dels cinc regidors socialistes votant a favor i els altres dos abstenint-se. Un dels que va votar a favor va ser l’alcalde, que va fer d’amfitrió durant la visita de Navarro a Molins de Rei.

Preguntat per Viu Molins de Rei, el primer secretari del PSC va explicar que l’executiva del partit havia donat instruccions de que cada agrupació local “faci el que cregui oportú” en aquesta votació i va remarcar la intranscendència de la moció a nivel municipal dient que “la votació important era la del Parlament de Catalunya”.

Navarro va visitar la Fira de la Candelera acompanyat de l’executiva de l’agrupació local del PSC a Molins de Rei i va recórrer gran part del recinte firal. A la fira d’Entitats va intercanviar impressions amb diversos molinencs. També va passar per l’estand de Viu Molins de Rei, on es va interessar pel projecte periodístic d’aquest mitjà i la campanya de captació de socis duta a terme durant la Fira.

Navarro demana explicacions

Pere Navarro també va atendre als mitjans de comunicació d’àmbit nacional presents a Molins de Rei per cobrir la visita de Felip Puig i el propi Navarro. El primer secretari del PSC va demanar una actuació ràpida de la justícia en el cas Bárcenas i va criticar la reacció de Mariano Rajoy: “És insuficient que la resposta a una sospita de finançament irregular i sobresous en diner negre sigui la publicació de la declaració de la renda”. Tot i això, Navarro va demanar prudència, a l’espera de que es pronunciï la justícia per acreditar que les publicacions periodístiques al voltant d’aquest tema són reals. Si finalment es confirma tot el que està sortint, segons Navarro, “hi hauria d’haver dimissions immediatament”.

 • Teresa

  Desconocemos si los regidores del PSC local y el mismísimo Sr. Alcalde recibirán una amonestación y una multa del PSC , que se guramente pagarán alegremente con los dineros de nuestros impuestos, que indecentemente , en plena crisis económica, tal como denuncia en su boletín de febrero la CUP , la estructura política actual en Molins de Rei tiene un coste en el 2013 de casi 900.000 € , mientras que en el 2007 , en plena bonzanza económica era de 650.000 € , El PSC + CIU se escudan en que “los otros también lo harian” , en vez de moderar sus sueldos y atajar la crisis , y quedan a la espera a que se les tenga que regular por Ley desde Madrid, con una reducción del 30% en regidores. Todo es un engaño y una pantomima, del negocio de la politica y de intereses personales. Una cosa está clara, que al Sr. Navarro, con todos los casos de corrupción del PSC, no es el más adecuado para argumentar nada, y todo eso de la soberanía de Catalunya se le va de las manos y está sujeto como una mayoneta a lo que le digan desde el PSOE de Madrid, Una perdida de tiempo y de dineros para los intereses de la ciudadania de Molins de Rei

  • joan pere

   Sr Daniel si vol tindre informació pot anar-hi a la web de l'Ajuntament hi veurà amb PDF les despesses del politics del Govern que son de 324.900 €. Ara si fa cas del numeros de la CUP que diuen que a la campanya electoral en dues series de 100.000exemplars de tirada es van gastar 6.000 € o sigui que amb això no pagavem el paper, perque despres en recollir els seus cartells ho té que fer l'equip de neteja de Vila que aquest tambe ho paguem tots

 • Guillem

  Vaja, i jo que pensava que hauriem de fer una guardiola per pagar la multa dels socialistes locals díscols…

  És ben bé que el PSOE-C no sap on és ni on ha d'anar.

 • El que hauria de fer es aprendre,el PSC de Molins,el que va fer va ser donar-l’hi una lliçó de democràcia.

 • Pere

  joan pere, La credibilitat dels ajuntaments en aquests moments es nula. Per a mi, i per la majoria de vilatans, la informacio de la CUP es la mes fiable.

 • joan pere

  Pere si les comptes d'un Ajuntament no son fiables , llavors on treu la CUP els seus numeros ? Del Cel ? llavors creus que 200.000 exemplars a colors té un cost de 6000 € ? Ara be, si creus que la majoria dels vilatans/es quasi be 24.000 estan d'acord amb la CUP en recorda a missatges autoritaris com Franco = Espanya, Fidel = Cuba, etc…. Suposso que hi ha gent com tu que esta d'acord i gent que no

 • Pingback: Consensuat un referèndum sobre les obres del pati del Palau | Viu Molins de Rei()