El CN Molins de Rei aconsegueix 8 diplomes als Campionats de Catalunya

Bon inici de temporada de la secció de natació del Club Natació Molins de Rei que s’emporta 8 diplomes als Campionats de Catalunya d’Hivern. 

El CN Molins de Rei ha començat amb bon peu la temporada // CN Molins de Rei

El CN Molins de Rei ha començat amb bon peu la temporada // CN Molins de Rei

La primera gran prova de la temporada, els Campionats de Catalunya d’Hivern, s’han completat amb bons resultats per al Club Natació Molins de Rei, que ha aconseguit 8 diplomes. Quim Badosa, cinquè en els  en els 100 papallona i Laia Albuixech, sisena als 800 lliures i que ha aconseguit la classificació per als campionats d’Espanya en aquesta prova i en els 400, han estat les actuacions més destacades segons indica l’entitat a la seva pàgina web. Blanca Cortés en els 100 braça també s’ha classificat per als campionats d’Espanya.

La competició disputada a Sabadell ha finalitzat amb més èxits per a la natació molinenca. Per exemple, Blanca Cortés ha finalitzat sisena en els 200 estils i Roger Román en dotzena posició en els 100 metres braça. Per equips, el CN Molins de Rei ha aconseguit la vuitena posició en el relleu 4 per 100 lliures femenins amb l’equip format per Júlia Cortés, Arianda Belles, Laia Albuixech i Blanca Cortés.

  • Lídia Calomardo

    Hola. La informació que heu publicat no està bé. El Quim no s'ha classificat per al Campionat d'Espanya d'Hivern. Els diplomes, que han estat 8 i que caldria destacar són: la 4a posició de la Laia Albuixech als 200 papallona, la 6a als 800 lliures i la 7a als 400 lliures. Quim Badosa no ha estat 5é als 50 lliures, sinó que hauria de dir 5è a 100 papallona, 8è a 100 lliures i 7è a 200 estils. A més els diplomes de la Blanca Cortés, 6ena a 200 estils i de l'equip femení de 4×100 lliures (Júlia Cortés, Arianda Belles, Laia Albuixech i Blanca Cortés). Qui s'ha classificat per anar als Campionats d'Espanya són la Laia Albuixech amb 800 i 400 lliures i la Blanca Cortés en 100 braça. Mencionar al Roger Roman està bé. També ha hagut altres classificacions.

    • Viu Molins de Rei

      Hola Lídia, nosaltres hem elaborat aquesta informació a partir de l'informació facilitada pel mateix Club Natació Molins. Hem actualitzat la notícia rectificant els aspectes que ens indiques. Moltes gràcies per comentar.