El CN Molins de Rei aconsegueix 8 diplomes als Campionats de Catalunya

Bon inici de temporada de la secció de natació del Club Natació Molins de Rei que s’emporta 8 diplomes als Campionats de Catalunya d’Hivern. 

El CN Molins de Rei ha començat amb bon peu la temporada // CN Molins de Rei

El CN Molins de Rei ha començat amb bon peu la temporada // CN Molins de Rei

La primera gran prova de la temporada, els Campionats de Catalunya d’Hivern, s’han completat amb bons resultats per al Club Natació Molins de Rei, que ha aconseguit 8 diplomes. Quim Badosa, cinquè en els  en els 100 papallona i Laia Albuixech, sisena als 800 lliures i que ha aconseguit la classificació per als campionats d’Espanya en aquesta prova i en els 400, han estat les actuacions més destacades segons indica l’entitat a la seva pàgina web. Blanca Cortés en els 100 braça també s’ha classificat per als campionats d’Espanya.

La competició disputada a Sabadell ha finalitzat amb més èxits per a la natació molinenca. Per exemple, Blanca Cortés ha finalitzat sisena en els 200 estils i Roger Román en dotzena posició en els 100 metres braça. Per equips, el CN Molins de Rei ha aconseguit la vuitena posició en el relleu 4 per 100 lliures femenins amb l’equip format per Júlia Cortés, Arianda Belles, Laia Albuixech i Blanca Cortés.

Recomanacions personalitzades