L’Atlètic Incresa perd un punt als minuts finals

Atlètic Incresa 0-1 Penya Recreativa Sant Feliu. La defensa va aguantar 82 minuts amb la porteria a zero però finalment “els Pajaritos” es van emportar els tres punts en un final cruel i amb polèmica.

El Municipal Ricard Ginebreda abans de reparar il·luminat del camp // Adrià Casaín

El Municipal Ricard Ginebreda abans de reparar il·luminació del camp // Adrià Casaín

Un robatori del coure de l’enllumenat elèctric que va patir el Municipal Ricard Ginebreda ara fa 15 dies, va fer aplaçar el partit entre l’Atlètic Incresa i la Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat, disputat finalment en un horari estrany: dijous a les 21 hores. Un problema en els focus va endarrerir, encara més, el matx, que finalment va començar a les 21:30. 30 minuts d’espera per als aficionats, congelats sota l’intensa humitat del barri del Canal.

Rafa Martínez va sorprendre als valents aficionats que combatien el fred a la grada per veure al seu equip. El tècnic va plantejar una defensa de tres homes, un centre del camp reforçat amb quatres jugadors de contenció i una davantera que fa por, amb Jordi Pons en un extrem, Erik Serrano a l’altre i l’incansable David Rivas en punta.

L’Atlètic Incresa presenta nomes un 20% de victòries a casa aquesta temporada

La defensa de tres va aguantar fins al descans, quan el míster, tot i veure que resultava efectiva, va decidir passar al habitual 4-4-2. Francesc Canals va entrar al començar la segona per reforçar la mitja i aportar més possessió de pilota però van arribar poques pilotes als jugadors de dalt, segurament a causa de la bona i intensa pressió que va realitzar la Penya Recreativa durant tot el partit.

L'Atlètic Incresa va perdre el partit en els últims minuts // Adrià Casaín

L’Atlètic Incresa va perdre el partit en els últims minuts // Adrià Casaín

Al minut 64 va entrar Isaac Gallego, cada cop amb més participació als partits, i semblava que el conjunt local podria aguantar les contínues ocasions dels santfeliuencs. Però no va ser així. Al minut 82, Francisco Loro va fer l’únic gol del partit aprofitant una majestuosa assistència del central Xavi Felez.

L’Atlètic Incresa va pujar línies en els darrers minuts en busca del empat i va provocar un córner que,  Miguel Vélez, el porter titular de l’Atlètic Incresa, va rematar a gol. Segons l’àrbitre del partit el porter local va marcar amb la mà i, per tant, va anul·lar el gol. Al acabar el partit, Miguel, ben resignat per la decisió arbitral, va dirigir-se al col·legiat per ensenyar-li la marca de pilota en el seu coll,acreditant haver marcat legalment. Un gol, aparentment legal, que no va pujar a l’electrònic.

L’Atlètic Incresa suma una nova derrota i la permanència ja és a 4 punts, ja que el Torrelles, conjunt que delimita la salvació, va guanyar en el camp del líder, el Sant Esteve Sesrovires. Ara ocupen la quinzena posició que, teòricament, obliga als equips a fer una promoció per no baixar de categoria. La lliga cobra emoció i els blanc-i-blaus han d’agafar una ratxa positiva ben aviat si no volen patir.

Fitxa Tècnica

 

Atlètic Incresa: Miguel Velez; Xavier Villasanta, Roque Bonilla, Eric Garcia; Jordi Pujades, Jonatan Nuñez, Jose Manuel Rubio, Francisco Ruiz; Erik Serrano, Jordi Pons, David Rivas. Substituts: Isaac Gallego, Francesc Canals.

Pª Recreativa San Feliu Llobregat: 

Onze titular: Xavi Felez, Pau Cardo, Miguel Alvarez, Francisco Loro, David Torrejon, Juan Pablo Ortego, Pedro Abel Suárez, Xavier Gil, Mario Fuentes, Albert Peña, Juan Luis Rivas.

Recomanacions personalitzades