Xavier Montserrat i Mercè Martinez tornen a guanyar el concurs de tast de vins per parelles

El concurs de tast de vins per parelles de la 162a Fira de la Candelera premia a Xavier Montserrat i Mercè Martínez, una parella habitual en els primers llocs tots els anys. El considerat millor vi a la quarta edició del concurs ha estat un Oller del Mas de la DO Pla de Bages.

Els diferents participants provaven els vins sel·leccionats // Elisenda Colell

Els diferents participants provaven els vins sel·leccionats // Elisenda Colell

El concurs de tast de vins per parelles ha arribat a la seva quarta edició en la 162a Fira de la Candelera. Els guanyadors d’aquesta activitat han estat Xavier Montserrat i Mercè Martínez, dos habituals als quals no els ha vingut de nou. La victòria de l’exregidor d’ERC i la seva dona no és la primera: fa dos anys també van ser premiats com els millors i l’any passat es van quedar en la segona posició. El premi es va entregar dissabte al migdia, després de realitzar el concurs des de les 10 del matí a l’Espai de Tastos i Degustacions de la Fira de Vins.

El vi Oller del Mas de la DO Pla del Bages va ser considerat el millor per maridar amb la coradella // Elisenda Colell

El vi Oller del Mas de la DO Pla del Bages va ser considerat el millor per maridar amb la coradella // Elisenda Colell

També es va descobrir quin era el millor vi per maridar amb la coradella guanyadora d’enguany. En aquest cas el reconeixement va recaure en el vi Oller del Mas, de la DO Pla de Bages. El jurat el va definir com un vi “alegre i inesperat” que consta de diferents varietats autòctones i, a més, ecològic. La seva victòria va ser un arribar i moldre, ja que era el primer any que es feien presents a una fira que consideren “una de les més importants de Catalunya”. Els responsables del celler del Pla de Bages remarquen el seu “equilibri, elegància i subtilesa” que demostra al paladar i que van poder gaudir els assistents del concurs i dels diferents tallers tastos que es van organitzar a la Fira de Vins amb el suport de l’Associació de Sommeliers de Catalunya i l’Associació Espanyola de Sommeliers.

baner notis fira 2013-2 copy

Recomanacions personalitzades