45 empresaris participen a una trobada simultània per establir contactes

Representants de 45 empreses participen a la setena edició del Business Networking Event a l’hotel Ibis. Es tracta d’una trobada simultània d’empreses que permet establir contactes i sinergies a través d’una dinàmica rotativa de reunions ràpides.

Els empresaris participants intercanvien impressions en una taula cara a cara // David Guerrero

Els empresaris participants intercanvien impressions en una taula cara a cara // David Guerrero

El Business Networking Event no és una cosa que només es faci a Molins de Rei. Va començar l’any l’any 1994 al Japó i des de llavors es celebren esdeveniments com aquest arreu del món. Des de fa uns anys, la Fira de la Candelera s’ha convertit en l’excusa idònia per organitzar-ne un a l’hotel Ibis de Molins de Rei. L’objectiu no és cap altre que permetre l’obtenció de nous contactes, clients potencials i identificar noves oportunitats de negoci pels participants.

La del passat 30 de gener és ja la setena edició de la trobada simultània d’empreses. Els empresaris inscrits es van anar presentant cara a cara d’una manera àgil i clara davant altres persones en un temps molt reduït. Així, emprenedors de diverses edats i d’empreses de camps molt diversos anaven passant de taula en taula per tractar de trobar punts en comú i veure possibilitats de negoci conjuntes. Segons Carlos Moreno, president de la Jove Cambra Internacional de Catalunya, “és una dinàmica que dóna molts bons resultats”.

En total, 45 empreses de diversos municipis del Baix Llobregat van participar a la trobada realitzada a l’hotel Ibis. Prèviament, els organitzadors els havien filtrat i separat en diversos grups per afavorir l’intercanvi entre empreses que poden arribar a oferir-se serveis les unes a les altres.

Conferència de Sixte Cambra

La vessant empresarial de la Fira de la Candelera no va finalitzar aquí. Un dia després, al mateix hotel Ibis, el president del Port de Barcelona, Sixte Cambra, realitzava una conferència sota el títol “Noves oportunitats per a les empreses: la internacionalització“. Cambra va destacar la importància del mercat exterior en un marc econòmic com l’actual, remarcant el paper del Port de Barcelona com element clau per afavorir aquest aspecte.

Recomanacions personalitzades