13 clubs participen al torneig de judo de Molins de Rei

La secció de judo de CE Molins de Rei organitza la tercera edició del torneig. La iniciativa es consolida com una activitat lúdica allunyada de l’alta competició que atrau a diferents clubs de Catalunya. 

Una jornada lúdica per educar els joves en els valors del judo. Aquest era l’objectiu de la tercera edició del torneig de judo de Molins de Rei, celebrat el passat 27 de gener i organitzat per la secció d’aquest esport del Club Esportiu Molins de Rei.

Enguany una de les novetats era la disposició de 4 tatamis de 4×4 metres separats amb dos metres de seguretat més una zona d’escalfament per als judoques. 13 clubs d’arreu de Catalunya es van desplaçar al Poliesportiu de la Sínia per participar-hi:  Centre Esportiu Can Carelleu (Barcelona), Center Esportiu Sagrada Família (Barcelona), Club Judo Escolapis Lluria (Barcelona), Gimnàs Badrena (Barcelona), Club Judo Tao (Hospitalet de Llobregat), Gimnàs Danes (Castelldefels), Club Judo Biges i Riells (Bigues i Riells), Club Judo Olèrdola (Olèrdola), Club Judo Blanes (Blanes), Club Judo Palafolls (Palafolls), Club Judo Begues (Begues), Judo Nova Unió (Lloret) i Club Tot Judo (Reus).

En total, 420 alumnes reunits en la jornada esportiva. Des de la secció de judo de CE Molins de Rei es vol “agrair la col·laboració de l´Ajuntament de Molins de Rei, de les families del Judo de Molins de Rei i dels clubs convidats que han permet que l’ambient i el desenvolupament del mateix fos extraordinari” segons han informat a través d’un comunicat de premsa.

Una gran quantitat d'alumnes van gaudir del judo a Molins de Rei // CE Molins de Rei

Una gran quantitat d’alumnes van gaudir del judo a Molins de Rei // CE Molins de Rei

Recomanacions personalitzades