Frutales Duran guanya una vegada més el concurs de planter

Viveros Frutales Duran aconsegueix el primer premi del concurs de planter de la 162a Fira de la Candelera. És l’enèsim reconeixement a l’empresa lleidatana en aquesta categoria. Vivers Itxard i Iberis Ecogarden també aconsegueixen premis. 

Josep Duran recull el premi en mans de l'alcalde, Xavi Paz // Jose Polo

Josep Duran recull el premi en mans de l’alcalde, Xavi Paz // Jose Polo

Una vegada més, i de la mateixa manera que ha passat amb el concurs de coradella, la Fira de la Candelera premia a un dels històrics: Viveros Frutales Durant ha aconseguit el primer premi en la modalitat de més renom del concurs de planter, la d’Arbres Fruiters.

Després de 58 anys de trajectòria l’empresa de Lleida segueix amb força i ganes d’innovar. Sempre estan presents per a la Candelera, un mercat idoni ja que arriba a principis de febrer, just en època de plantar.

En la modalitat de jardineria el primer premi ha estat per a Vivers Itxard, una empresa de l’Empordà, denominació d’orígen convidada a la fira de vins i caves d’enguany. El primer premi en la modalitat d’hortícules ha estat per Iberis Ecogarden.

Els guanyadors van fer la tradicional foto a les escales de l'església // Jose Polo

Els guanyadors de les diverses categories han posat juntament amb el jurat i les autoritats al recollir el premi // Jose Polo

baner notis fira 2013-2 copy

Recomanacions personalitzades