El minut a minut del ple municipal de gener

Viu Molins de Rei ha explicat en directe a través de Twitter el ple municipal del mes de gener, celebrat el 31 d’aquest mes. El minut a minut es trasllada de Twitter al portal web, afegint els comentaris d’alguns regidors i ciutadans que han utilitzat el hashtag #plemolins durant el desenvolupament del mateix.

L’aprovació de la declaració de sobirania al Parlament traslladada al ple municipal ha estat el tema que més públic i atenció a les xarxes socials ha generat aquest cop. L’entrada de Lluís Carrasco (ICV) com a nou regidor i la renúncia de Laura Peradalta (CUP) han estat altres punts destacats de la nit. La polèmica al voltant de la campanya “Envàs, on vas”, el fracking a Osona i la privatització d’Aigües Ter Llobregat han estat altres dels aspectes debatuts al ple municipal de gener.


Recomanacions personalitzades