Impuls representa “L’auca del senyor Esteve” amb èxit

Impuls Associació Cultural ha fet una doble funció de la popular obra de Santiago Rusiñol. Vint actors han donat el millor de si mateixos sota la batuta de Dani Pascual. La platea del Foment Cultural i Artístic ha valorat l’actuació amb forts aplaudiments.

Diuen que els clàssics mai moren, i aquest cap de setmana ho han demostrat els actors i actrius d’Impuls Associació Cultural amb la doble funció de “L’auca del senyor Esteve”, la coneguda obra teatral de Santiago Rusiñol. Un repartiment de luxe ha lluit de valent els vuit actes de l’obra davant d’un públic fidel i entregat, que pràcticament va omplir la platea del Foment Cultural i Artístic.

La puntualitat no ha faltat en una representació que és inexorable al pas del temps. Una obra que neix i culmina en un mateix lloc, La Puntual, el negoci que marca la manera de fer de tres generacions. De la mà dels personatges com l’Esteve, o Estevet s’evidencia un conflicte d’interessos i valors que encara és present a la vida del segle XXI: la rigorositat i el convencionalisme oposats a l’art i el sentimentalisme.

Moment de la representació amb Miquel Olivé i Oriol Romeu al centre de l'escena // Ajuntament de Molins de Rei

Moment de la representació amb Miquel Olivé i Oriol Romeu al centre de l’escena // Ajuntament de Molins de Rei

Acte rere acte els assistents no deixaven d’aplaudir. I és que la feina feta sobre l’escenari ho valia. També rialles, moltes rialles davant les picades d’ullet d’una obra que semblava feta a mida als moments que estem vivint. En total, dues hores on els actors, tècnics i tots els participants han plasmat la gran qualitat de l’escena teatral molinenca.

Els més homenatjats, Oriol Romeu, el gran protagonista que s¡ha posat el públic a la butxaca, juntament amb Estefania Garcia com a Tomassa. També indubtable el talent de veterans rere el teló com Miquel Olivé, en el paper de l’avi, o Mireia Pons, que ha aportat els tocs d’humor amb la resta de les tres Maries.

El grup teatral Impuls ja va demostrar fa dos anys el seu nivell amb la representació de Terra Baixa. Aquest cop, el treball i l’esforç dels 20 actors i l’equip tècnic demostren que l’aposta de deixar l’obra de teatre de la Fira de la Candelera en mans de grups locals ha quallat i any rere any és garantia de qualitat.

baner-notis-fira-2013

Recomanacions personalitzades