Fons d’armari

CE Molins de Rei 61-25 CB Calaf. Les de Pere Galimany guanyen plàcidament al CB Calaf. El sènior femení de bàsquet fa una demostració de fons d’armari contra un conjunt que es va presentar amb només tres canvis al Poliesportiu Municipal. 

Les de Pere Galimany són un dels equips de l'any // Jose Polo

Les de Pere Galimany són un dels equips de l’any // Jose Polo

Es presentava un partit teòricament no gaire complicat per al sènior femení de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei. Rebia la visita del Club Bàsquet Calaf, penúltim de la classificació, després de patir una dolorosa derrota la setmana passada fora de casa. Les entrenades per Pere Galimany segueixen segones i, per tant, eren clares favorites en l’enfrontament.

Durant el primer quart el Calaf va sortir amb ganes de posar-li les coses complicades al Molins i, qui sap, si donar la campanada. Les visitants van plantejar una bona defensa i les molinenques no tenien el seu millor dia en el llançament. Així doncs, es va començar amb poques cistelles al Poliesportiu Municipal i amb un 10 a 4 es va arribar al final del primer període.

El CE Molins de Rei va trencar el matx a la segona meitat // Jose Polo

El CE Molins de Rei va trencar el matx a la segona meitat // Jose Polo

En el segon, el CE Molins de Rei volia trencar definitivament el matx i estalviar-se patiments innecessaris. Però, físicament, el Calaf seguia intacte i això no ho feia possible. Va ser tot just abans de la primera part quan l’equip visitant, amb només tres canvis, es va quedar sense benzina i les entrenades per Pere Galimany van trencar el partit. És la diferència entre comptar amb una banqueta de garanties o no. El Molins va escapar-se per arribar al descans amb un 25 a 12 a l’electrònic.

A la represa la tendència va anar en augment. L’equip visitant cada vegada arribava més tard a les ajudes  i el CE Molins de Rei estava cada vegada més còmode. La diferència no va trigar en arribar als 20 punts per després, durant bona part del tercer i del quart període situar-se en l’entorn dels 30. El fons d’armari,va permetre al Molins escapar-se i sentenciar un partit que va finalitzar amb un 61 a 25 a favor de les molinenques. Victòria còmode per un equip que apunta molt alt aquesta temporada.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades