Quan tremola el canell

CE Molins de Rei 53-58 CB Ribes. El masculí de bàsquet pateix la segona derrota consecutiva a casa. En un partit igualat, l’equip de Juan Couto va pagar cara la manca d’encert durant l’últim període. 

L'equip de Juan Couto va estar per sota del seu nivell als minuts finals // Jose Polo

L’equip de Juan Couto va estar per sota del seu nivell als minuts finals // Jose Polo

A vegades, la línia que separa la victòria de la derrota és gairebé invisible i està traçada per petits detalls, poc visibles per al públic, però que marquen el rendiment dels jugadors sobre la pista. La pressió, la por a perdre, els nervis o l’experiència, poden esdevenir crucials quan els partits tenen un final igualat i, si en aquest moment et tremola el canell, segurament no podràs emportar-te la victòria.

El sènior masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei va sortir a la pista mostrant un gran nivell de bàsquet. La intensitat defensiva de l’equip local dificultava molt els atacs del Bàsquet Ribes i, en atac,  Rubén Calvo feia dos triples consecutius per deixar un primer parcial de 9 a 2. Però l’equip es va apagar a meitats del primer període. Algunes imprecisions en la transició de la pilota van permetre cistelles fàcils del Ribes, que es va apropar a l’electrònic. 13 a 11 al final del primer primer període que feia entreveure un partit molt igualat.

Només dues cistelles en l'últim període van penalitzar al CE Molins de Rei // Jose Polo

Només dues cistelles en l’últim període van penalitzar al CE Molins de Rei // Jose Polo

El segon període va ser igualat des de l’inici. Cap dels dos equips era capaç d’imposar el seu estil de joc. El Molins no podia còrrer i el Ribes no acabava d’imposar-se dins la pintura. Un intercanvi de cops amb errades dels dos equips. El resultat: un partit poc plàstic i amb una anotació baixa. Amb un 27 a 22 es va arribar a la mitja part. Tot estava per decidir.

A la sortida dels vestidors el matx va continuar igualat. El Ribes feia mal per dins. La corpulència del seu pivot feia que controlés el joc del seu equip amb relativa facilitat menjant-se, poc a poc, la moral molinenca. En atac la versatilitat molinenca també estava activa i el partit plasmava una igualtat màxima entre dos equips amb un estil ben diferenciat de joc.  

Començava el definitiu període amb un final a caixa o faixa i el Ribes va començar millor, amb més convenciment, sense dubtes. En canvi, al Molins li va tremolar el canell. Només van anotar dues cistelles en joc en els últims 10 minuts i, així, és impossible fer-se amb la victòria en un final igualat.  Semblava que l’equip visitant, amb jugadors amb més experiència, li hagués menjat la moral als molinencs. Al final derrota per 53 a 58. Es la segona consecutiva a casa. Queden moltes jornades per refer-se.

 Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter


Recomanacions personalitzades