El sènior femení d’handbol segueix fidel a la victòria

Amb la classificació de la Lliga Catalana més ajustada que mai, el CE Molins de Rei torna a guanyar a casa. Aquesta vegada contra l’OAR Gràcia per 32 a 23. Les molinenques es mantenen en una tercera posició molt treballada.

El sènior femení d'hanbol a punt d'anotar un penal // Laura Fernández

El sènior femení d’hanbol a punt d’anotar un penal // Laura Fernández

L’inici del partit, amb el Poliesportiu cada vegada més ple de públic i altres esportistes que gaudien del partit des de les grades mentre esperaven el seu torn per poder jugar, no va ser fàcil per a les locals.  La defensa de l’equip de Sabadell va ser el principal problema del CE Molins de Rei. Estaven molt tancades en defensa i això dificultava l’arribada de les molinenques a porteria contraria. Però això només va durar uns minuts i la força del sènior femení d’handbol es va imposar. L’electrònic marcava al final de la primera part, 19 a 8. Poc a poc, les molinenques van aconseguir una bona diferència. El partit, si la dinàmica no canviava, estava ben encaminat per a les entrenades per Isa Rabassa que van deixar molt bon sabor de boca al final del primer període. Tot i això, les visitants insistien i no es donaven per vençudes.

A la segona part, les molinenques van sortir a la pista sabent que la clau estava en aguantar la diferència en el marcador que havien mostrat durant el primer temps. Només era qüestió de seguretat i confiança. L’OAR Gràcia, que anava per darrere del marcador durant tot el partit,  es veia entre les cordes davant d’un equip amb agilitat i coordinació però no perdia la confiança, i  ho van demostrar durant l’últim quart d’hora de partit. Rabassa va donar sortida a algunes suplents i les sabadellenques van aprofitar per retallar diferències en el marcador aprofitant oportunitats desaprofitades en atac i forats de la defensa local. Tot i això, no tenien res a fer, l’àrbitre donava per finalitzat el partit i el marcador indicava una clara victòria del CE Molins de Rei de nou. 32 a 23.

La perseverança i una ferma amb determinació de les de Rabassa van tenir la seva recompensa, una altre victòria. Ara, és moment de pensar en les properes rivals, el Club Handbol Ascó, un equip molt complicat.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades