El Molins de Rei CF comença amb bon peu la segona volta

Andreu Margarit, de cap, Àlex Agudo, de penal, i Carles Capella, de jugada individual, fan els tres gols que donen la victòria als molinencs davant el Santa Coloma de Cervelló (3-2).

Joan Garcia, Jordi del Estal i Pedro Quesada analitzen el partit des de la banqueta // Adrià Casaín

Joan Garcia, Jordi del Estal i Pedro Quesada analitzen el partit des de la banqueta // Adrià Casaín

Després de la victòria al derbi molinenc de la setmana passada, el Molins de Rei CF afrontava la segona volta amb la intenció de començar-la amb una bona ratxa de victòries, o almenys de no derrotes, com a la primera volta. El Santa Coloma de Cervelló visitava el Municipal Josep Raich pretenent sumar algun punt, ja que tenen la salvació a 8 punts de diferència.

Al minut 15 de partit, el resultat ja era de 2 a 0 pels de Joan Garcia, que sense fer gran cosa es van trobar amb un gol de Margarit a la sortida d’un córner i un altre de penal, que Àlex Agudo es va encarregar de transformar.

Semblava més còmode del que realment era, perquè abans del descans, Jesús Sánchez va retallar distàncies després d’una imprecisió de la defensa local. Al descans la sensació era de desconcert, la superioritat en el joc del Molins era clara, però el marcador estava obert.

Torelló segueix signant grans actuacions, Ganduixer va jugar uns bons minuts a la segona, igual que els joves Omar Cordoba (18) i Santi Murgui (20)

I abans d’arribar al minut 10 de la segona part, de nou Jesús Sánchez, va fer l’empat. El desconcert era major amb les taules al marcador, però el Molins té una capacitat innata de crear ocasions de gol. I en una d’elles, el pitxitxi de l’equip, Carles Capella, va fer el definitiu 3-2, en una jugada individual que va deixar en evidència a la defensa del Santa Coloma.

Els últims 20 minuts foren de control clar del partit. El Santa Coloma no va tenir ocasions en els últims minuts, el Molins va voler més i va merèixer la victòria, la segona consecutiva.

La setmana vinent el Molins de Rei CF visita el Fruitosenc, els cuers de la taula, desplaçament llunyà però que cal assegurar els tres punts per seguir escalant.

Fitxa tècnica:

Molins de Rei CF: Ferran de Palol, Jordi Sánchez, Oleguer Pujol, Andreu Margarit, Christian Agudo, Joan Gosa, Joan Torelló, Francisco Alcaide, Carles Capella, Àlex Agudo, Nélson Nicola. Substituts: Andres Feraud, Omar Cordoba, Santiago Murgui, Jordi Joan Ganduixer, Oriol Pros.

 

Sta. Coloma Cervelló: Gabriel de Leon, Axel Salinas, Marc Sobrino, Daniel Medina, Daniel Alguacil, David Alcalá, Jesús Sanchez, Julio Co, Felix Tamayo, Héctor Fernández, Alejandro Mora. Substituts: Mario Egea, Marc de la Torre, Jorge Manuel de Leon, Manel Lopez, Gerard Silva.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades