El Club Natació Molins de Rei es modernitza

Es presenta la nova directiva, dirigida per Jaume Mas, la nova imatge corporativa amb un escut innovador i la nova web acompanyada de les xarxes socials. 

El CN Molins encara una època de renovació // Jose Polo

El CN Molins encara una època de renovació // Jose Polo

El Club Natació Molins de Rei es troba immers en una època de renovació institucional. Una de les decisions de la nova junta directiva, dirigida per Jaume Mas, ha estat construir una nova pàgina web i donar el salt definitiu a les xarxes socials amb perfils a Twitter i a Facebook. Segons Mas, l’objectiu és “apropar-nos una mica més a la ciutadania” amb aquests nous canals de comunicació.

Una altra de les innovacions és el canvi d’imatge corporativa, amb un nou escut com a referent. Segons un dels membres de l’equip de comunicació que ha dissenyat l’imatge, Dani Pajuelo, “és una aposta arriscada, que reflexa l’esperit innovador d’aquesta junta directiva”. Tot i que l’escut significa un canvi evident respecte l’anterior, els més romàntics podran reconèixer l’emblema del seu club.

Nova imatge corporativa Club Natació Molins de Rei // CN Molins de Rei

Nova imatge corporativa Club Natació Molins de Rei // CN Molins de Rei

Escola de waterpolo femení 

Tot i que ja porten mesos treballant, l’acte de presentació de la nova imatge també va servir per a presentar en societat la nova junta directiva de l’entitat. El president, Jaume Mas, antic delegat del primer equip de waterpolo i gerent del club, està acompanyat d’un grup de persones que han estat vinculades d’una o altra manera al CN Molins de Rei. Des d’antics nedadors a antics jugadors de waterpolo. “És tot com un cicle on algunes nissagues familiars van fent realitat el club” diu Mas, satisfet de l’equip humà que l’envolta.

Els principals objectius que es marquen és “conservar tot el que tenim en un context de crisi econòmica”  i intentar configurar una escola de waterpolo femení amb equips a totes les categories, “com el que ja tenim amb el waterpolo masculí”. L’equip absolut de waterpolo femení és va recuperar fa dues temporades per després protagonitzar una història de superació impressionant.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde i regidor d’Esports, Xavi Paz, qui va ser l’encarregat de publicar la primera actualització del Club Natació a Facebook. Paz va confirmar un aspecte que mai li ha mancat a l’entitat durant els últims anys: el suport i el compromís de l’Ajuntament . “Sou l’entitat amb més socis de la vila i només per això us hauriem de donar suport, però és que també feu una tasca bàsica en la promoció de l’esport i en el manteniment de les instal·lacions esportives” va dir l’alcalde davant la nova junta.

Recomanacions personalitzades