Els partits del cap de setmana

Horaris dels partits del cap de setmana esportiu a Molins de Rei.

Futbol

El conjunt del barri del Canal viatja a Sant Boi de Llobregat per visitar el camp de la Pª Unión Màlaga, un dels clàssics de la categoria. Els de Rafa Martínez buscaran refer-se de la derrota en el derbi local de futbol.

Segon partit a casa per al Molins de Rei CF. Els homes de Joan Garcia són els favorits contra el Santa Coloma de Cervelló, un dels equips de la zona baixa de la categoria. Partit amb seguiment en directe a través de Twitter. 

Bàsquet

El sènior masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei necessita tornar-se a fer fort a casa després de la derrota de la setmana passada. El Ribes és un equip complicat, però es troba per sota en la classificació i pot ser una bona oportunitat per l’equip entrenat per Juan Couto. Partit amb seguiment en directe a través de Twitter.

Un dels equips que està fent millor temporada, el sènior femení de bàsquet del CE Molins de Rei, va caure la setmana passada fora de casa. Però l’equip de Pere Galimany lluitarà demà per no perdre l’estela del líder i continuar a les posicions capdavanteres. Partit amb seguiment en directe a través de Twitter. 

Handbol

Sense marge per a la derrota. Aquesta tarda el sènior femení d’handbol és clar favorit contra l’Oar Gracia. Les noies d’Isa Rabassa no poden deixar escapar cap punt del Poliesportiu Municipal ja que la Lliga Catalana és la més igualada dels últims anys. Partit amb seguiment en directe a través de Twitter. 

Tram complicat de temporada per al sènior masculí d’handbol del CE Molins de Rei. Després de perdre la setmana passada a Sant Quirze encaren aquesta tarda el segon partit consecutiu fora de casa.

 Futbol Sala

Després d’una nova victòria la setmana passada, el Club Futbol Sala Molins 99 és més líder que mai. El Poliespotiu de la Sínia s’ha convertit en un veritable fortí aquesta temporada.

Volei

El sènior de voleibol està necessitats de victòries i demà rep al Multioptiques Vilanova a les 12 del migdia al Poliesportiu Municipal.

Recomanacions personalitzades