Bona actuació de Mireia Ramoneda al Campionat de Catalunya

La jove nedadora molinenca aconsegueix la novena posició als 50 metres lliures del Campionat de Catalunya de natació. Amb només 16 anys Ramoneda se situa com una de les promeses d’aquest esport. 

Ramoneda va rebre el premi Esportíssim 2011 //  Arxiu -- Jose Polo

Ramoneda va rebre el premi Esportíssim 2011 // Arxiu — Jose Polo

Tot i la seva joventut -només té 16 anys-, la nedadora molinenca Mireia Ramoneda comença a destacar en les categories absolutes de la natació catalana. L’integrant del Club Natació Molins de Rei ha aconseguit la novena posició en els 50 metres lliures de l’últim Campionat de Catalunya, disputat a Terrassa.

A més, Ramoneda també va competir als 50 esquena (18a posició), als 100 esquena (21a) i als 100 lliures (22a). D’aquesta manera, la  nedadora molinenca se situa com una de les promeses de futur de la natació catalana. Aquest èxit s’uneix a la primera posició de Blanca Cortés en el rànquing català de 100 estils de fa unes setmanes. La  natació de Molins de Rei està en bona forma.

Recomanacions personalitzades