Millores a les instal·lacions del Club Gimnàs Molins de Rei

El club molinenc ha millorat les seves instal·lacions gràcies a la donació de dos plataformes cedides pel Club Gimnàs Les Moreres (Esplugues).

El Club Gimnàs Molins de Rei millora les seves instal·lacions // Club Gimnàs

El Club Gimnàs Molins de Rei millora les seves instal·lacions // Club Gimnàs

Les plataformes cedides per Les Moreres, que des de desembre compten amb un nou gimnàs, han permès millorar l’equipament de la instal·lació esportiva del Club Gimnàs Molins de Rei. Aquestes plataformes són molt necessàries per tal que les gimnastes puguin realitzar els entrenaments en millors condicions i així aprendre a fer noves piruetes, especialment en l’aparell de “salt”, on aquest any és obligatori el salt Yurchenko o el tsukahara per a totes les gimnastes que participen en els nivells de categories superiors. L’alçada de la plataforma permet que les noies caiguin, després del salt, sobre un matalàs tou, la qual cosa afavoreix l’aprenentatge sense por.

Gràcies a la feina de la junta del club i a un grup de pares i mares de les gimnastes, els trasllat i la instal·lació de les plataformes es va poder dur a terme pocs dies abans de finals d’any. Actualment, amb la voluntat de continuar millorant el gimnàs, la junta està elaborant un pressupost per comprar un nou matalàs.

Montse Zapata