Unes obres obliguen a tallar quatre dies el carrer Sant Antoni Maria Claret

Els treballs de reparació del talús del carrer Sant Antoni Maria Claret que va quedar afectat per una esllavissada al novembre del 2011 obliguen a tallar de nou el carrer durant quatre dies. Carme Galceran passa a ser de doble sentit mentre durin les obres.

El carrer Sant Antoni Maria Claret va estar tallat durant més d'un mes en ambdos sentits després de l'esllavissada // David Guerrero

El carrer Sant Antoni Maria Claret va estar tallat durant més d’un mes en ambdos sentits després de l’esllavissada // David Guerrero

Les fortes pluges registrades un cap de setmana del mes de novembre del 2011 van provocar una esllavissada que va obligar a tallar el carrer Sant Antoni Maria Claret durant diverses setmanes. Aquesta setmana, s’enllesteixen les obres per acabar amb els efectes d’aquella esllavissada que va provocar afectacions a la mobilitat de la zona durant els mesos posteriors. Concretament es realitzaran uns treballs de reparació del talús que va quedar afectat per l’esllavissada i es durà a terme la connexió al clavegueram de les vivendes del tram superior del carrer.

Des del dimarts 22 de gener, el trànsit de vehicles i de vianants quedarà tallat al carrer Sant Antoni Maria Claret fins que finalitzin les obres. Es preveu que tinguin una durada aproximada de quatre dies, així que si no es produeix cap imprevist, el cap de setmana del 26 de gener ja tornarà a estar accessible la via.

La circulació de vehicles mentre durin les obres serà desviada pel carrer Carme Galceran, que es convertirà temporalment en una via de doble sentit de circulació i, per tant, s’elimina l’estacionament de vehicles. Mentrestant, al carrer Sant Antoni Maria Claret només es garanteix l’accés dels vehicles als guals i a les zones d’estacionament.

Afectacions al MolinsBus

El MolinsBus 3 no farà part del seu recorregut. El tram entre la plaça dels Països Catalans i el carrer Sant Antoni Maria Claret queda suprimit. Per tant, des de la parada d’origen de la línia 3 anirà directament al barri de La Pau.

Pel que fa al MolinsBus 1, al no poder circular pel carrer Sant Antoni Maria Claret, ho farà des del Poliesportiu Municipal fins el carrer Carme Galceran i Sant Joan. Es col·locarà una parada provisional en la intersecció d’aquests dos carrers per tal de donar cobertura a la zona. Les parades del carrer Joan Maragall i el pas soterrat queden anul·lades mentre durin les obres.

Confirmació dels canvis

L'eliminació d'un sentit de circulació al carrer Sant Antoni Maria Claret ha permès crear noves places d'aparcament  // Ajuntament de Molins de Rei

L’eliminació d’un sentit de circulació al carrer Sant Antoni Maria Claret va permetre crear noves places d’aparcament // Ajuntament de Molins de Rei

Un cop s’enllesteixin les obres que es realitzen aquests dies, el carrer Sant Antoni Maria Claret tornarà a estar obert al trànsit en la seva totalitat mantenint els canvis que es van introduir el passat mes d’abril: el tram del carrer entre el poliesportiu i el pas soterrat és d’un sol sentit de circulació i es mantenen les 44 noves places d’aparcament que serveixen principalment per als usuaris del poliesportiu municipal i els veïns del barri de Les Conserves.