“Amb xocolata o sense?” arriba a Cal Dit

Cal Dit presenta un nou show el proper 25 de gener. “Amb xocolata o sense?” és un espectacle degustatiu que combina la passió per la xocolata amb un bona dosis d’humor a càrrec de d’Elisabet Carnicé i Toni Mata. 

Amb xocolata o senseHumor i xocolata, aquests són els dos ítems principals d’Amb xocolata o sense?, el nou espectacle que arriba al Cal Dit el proper 25 de gener a partir de les 21:15 del vespre.

Es tracta d’un show que repassa la importància històrica de la xocolata en diferents esdeveniments com les batalles de Napoleó o el treball de recerca científic d’Einstein. Els assistents han d’esbrinar si aquest aliment ha tingut o no relleu en les fites històriques que s’indicaran.

Elisabet Carnicé i Toni Mata són protagonistes d’aquest esdeveniment on, com no podia ser d’una altra manera, el públic va degustant diferents tipus de xocolata a partir de diferents bombons. Tot això en clau d’humor en el que promet ser una vetllada divertida i dolça. El preu és de 15€ per al públic en general i de 12€ per a socis del Foment o persones amb el carnet d’amic dels Pastorets de Molins de Rei. 

Viu Molins de Rei sorteja dues entrades per a  “Amb xocolata o sense?”

Recomanacions personalitzades