Capella decideix el derbi

Molins de Rei 3-1 Atlètic Incresa. El quatribarrats es van emportar un derbi molinenc al qual no li va faltar res: emoció, grans gols, penals, expulsions, un vencedor i un vençut.

El públic es va desplaçar al Josep Raich malgrat la pluja i una pancarta felicitava l'aniversari al capità del Molins, Andreu Margarit // Jose Polo

El públic es va desplaçar al Josep Raich malgrat la pluja i una pancarta felicitava l’aniversari al capità del Molins, Andreu Margarit // Jose Polo

Era previsible que el Molins de Rei CF voldria agafar el control de la pilota des de l’inici i així va ser. L’Atlètic Incresa va adaptar-se bé a la situació i va col·locar la primera línia de pressió al migcamp, fent que el Molins tingués dificultats per treure la pilota amb seguretat. L’Atlètic Incresa va colpejar primer amb un gol de penal de Jona Nuñez. El capità, que aprofitava la falta comesa per Oleguer, es va besar l’escut incresà mentre s’acostava, exhaust, a la part de la grada on hi havien els seus.

En qüestió de dos minuts, Carles Capella va posar l’empat aprofitant un bon contraatac molinenc. Era la primera aparició, fulminant, de Capella. El partit estava preciós, i el Molins de Rei CF va anar calmant l’alt ritme que havia agafat el partit amb els dos gols. Abans d’arribar el minut 30 de partit, el porter de l’Atlètic Incresa, Miguel Velez, va cometre un greu error al córner dret de la seva porteria. Va perdre la pilota i Christian Agudo, molt atent, va assistir per a Àlex Agudo que va fer el 2-1 sense porter.

Quan l’Atlètic Incresa tenia el partit on volia, Carles Capella va aparèixer per remuntar el partit i fer que els tres punts es quedessin a casa

Es va arribar al descans amb el marcador de 2-1 i bones sensacions dels dos equips: l’Incresa s’havia posat per davant, s’havien vist capaços de guanyar al camp de l’etern rival, però el Molins va estar defensivament un grau per sobre i tenia avantatge a l’electrònic.

Al iniciar la segona part, ja sense pluja, el partit va baixar la intensitat. Els del barri del Canal havien de fer un esforç superior per treure algun punt del Josep Raich. Semblava que es decidia el derbi quan el Molins va rebre un penal a favor al començament del segon temps però el capità Andreu Margarit va tirar el penal als núvols. Els nervis en un derbi poden jugar una mala passada.

El Molins de Rei CF celebra el gol de la tranquil·litat // Jose Polo

El Molins de Rei CF celebra el gol de la tranquil·litat // Jose Polo

A partir d’aquell moment, les ocasions de gol van passar a un segon pla i el partit s’interrompia constantment. Fins al punt que Pol Muela, central titular de l’Atlètic Incresa, va veure la targeta vermella. El partit es complicava més pels visitants, fins que a falta quatre minuts pel final, Carles Capella va agafar la pilota a l’eix dret de l’àrea rival i va dibuixar una diagonal mentre esquivava als defensors. Conduint amb les dues cames va arribar dins de l’àrea i va creuar un xut fulminant per fer el definitiu 3 a 1 i resoldre, tot sol, el partit. Capella, va celebrar el gol besant també l’escut molinenc en la mateixa zona del camp que ho havia fet abans Jona Nuñez.

El Molins es va emportar el derbi per determinació a dalt i seguretat en defensa. L’Atlètic Incresa va tenir el partit de cara però va veure com el Molins passava per sobre. Un partit emocionant i en alguns minuts calent que es va finalitzar amb abraçades entre els jugadors dels dos equips.

Fitxa tècnica

Molins de Rei CF: Ferran de Palol, Jordi Sánchez, Andreu Margarit, Oleguer Pujol, Christian Agudo, Joan Gossa, Joan Torelló, Jordi Prats, Carles Capella, Àlex Agudo, Elezar Hernández. Suplents: Santi Murgui, Nelson Nicola, Daniel Inígez.

Atlètic Incresa: Miguel Velez, Roque Bonilla, Xavier Villasanta, Jonatan Nuñez, Jordi Pons, Erik Serrano, Pol Muela, Jordi Vargas, Jordi Pujades, Francesc Canals, David Rivas. Suplents: Eric Garcia, Francisco Ruiz, Matias Bassas.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter