Mots i més a Molins canvia de seu

L’entitat dedicada a la pràctica del popular Scrabble es reunirà a partir d’ara al bar The Queen Lara, situat al carrer Carril. Les trobades per passar una estona jugant les realitzen cada quinze dies. Els integrants de l’entitat asseguren sentir-se “com a casa” a la nova seu.

L'entitat es reuneix cada 15 dies al The Queen Lara // Jose Polo

L’entitat es reuneix cada 15 dies al The Queen Lara // Jose Polo

Mots i Més a Molins ha decidit canviar el seu lloc de reunió per practicar l’Scrabble en català, principal iniciativa que es realitza en aquesta entitat. A partir d’ara el bar The Queen Lara, situat al carrer Carril numero 45, tot just al costat de l’estació de Rodalies, serà la seu de la seva activitat.

“El canvi de clients habituals en el Bar Garbi ha propiciat aquest canvi” diu Albert Rodríguez, un dels coordinadors de l’entitat, en declaracions a Viu Molins de Rei. “S’ha de dir que els propietaris sempre ens han tractat perfectament”, aclareix el molinenc, afegint que “el The Queen Lara és un bar que mola i sembla ser que això els ha acabat de decidir per establir-lo com a nou punt de trobada.

Trobades cada 15 dies

L’entitat es reuneix una vegada cada 15 dies per “practicar una estona”. Rodríguez explica que amb aquest sistema “ens ho agafem amb ganes i entre lletres i un bon sopar ens ho passem molt bé”. S’organitzen dos tipus de competicions, una per a jugadors experts i un altre per a principiants on “som “més laxes amb la normativa”. També s’organitzen partides u contra u totalment rigoroses que serveixen per “entrenar-nos de cara a les competicions.

També virtuals

Recentment, l’entitat s’ha obert a organitzar competicions utilitzant la versió digital del joc, el famós Aparaulats (Apalabrados, Angry Words), al qual es juga des dels telèfons mòbils intel·ligents. Tot i estar contents amb l’iniciativa, els integrants de l’entitat reconeixen que el que els agrada més és “veure’ns presencialment i fer un bon grup d’amics que comparteixen afició”.

Segons Rodríguez, “qualsevol persona pot acabar jugant bé a l’Scrabble. L’únic requisit és “entrenar i entrenar”. El molinenc afirma que “el coneixement de la llengua, l’estratègia i la sort” són els punts clau per ser competició en un joc que  que fa pensar i conèixer millor la llengua.

Recomanacions personalitzades