El derbi de la irregularitat

Dissabte 19 a les 18:15h s’enfronten al Municipal Josep Raich el Molins de Rei CF i l’Atlètic Incresa en l’última jornada de la primera volta. 

Els molinencs celebren un gol  // Jose Polo

Els molinenc es van emportar l’últim derbi // Arxiu — Jose Polo

Els derbis sempre són especials. No importa com estiguin classificats els equips, si un porta una bona ratxa o a l’altre no aixeca cap -que no és el cas-. En un derbi pot passar de tot, l’1-5 que de la temporada passada al Municipal Ricard Ginebreda així ho demostra. El Molins de Rei CF va estar millor que l’Atlètic Incresa, els cinc gols van ser un càstig excessiu pels entrenats llavors per Carlos Fuentes.

Els dos equips acabaran la primera volta amb un símptoma ben clar: la irregularitat. El Molins de Rei CF començava la temporada amb dues victòries consecutives i no va perdre el primer partit fins la sisena jornada. Després van arribar els alts i baixos, amb partits de bon futbol, sobre tot quan el protagonisme el va agafar el mig del camp, amb grans actuacions de Joan Torelló. A la davantera està la pólvora de l’equip: Carles Capella es troba al TOP-10 de màxims golejadors del grup 8 de Tercera Territorial. El problema està quan l’equip és incapaç de rendir al 100% de les possibilitats, quan psicològicament es troben afectats.

El Molins de Rei CF voldrà la pilota des de l’inici però un Atlètic Incresa, consistent i sòlid al migcamp, li pot qüestionar la possessió

L’Atlètic Incresa, per la seva banda, també ha passat per millors i pitjors partits, amb la destacada victòria a El Papiol per 2-1 a la cinquena jornada de lliga. Les lesions han estat les protagonistes de la primera volta de l’equip: en les primeres jornades faltaven la majoria del jugadors de davant, poc a poc es van anar recuperant els Jordi Pons, Erik Serrano i el capità Jona Nuñez. Aquest últim recuperat després de Nadal i que ja va firmar un bon partit en la seva tornada als terrenys de joc. La defensa tàcticament encara té aspectes a millorar però quan la davantera  té el dia camuflen tots els defectes. L’equip està a un sol punt de la permanència i visitaran el Josep Raich amb la intenció de puntuar.

Podreu seguir el derbi molinenc a través del Twitter d’ @EsportsViu a partir de les 18:15h.