Se suspèn l’onzena etapa del Dakar

Xavi Foj manté el liderat a només tres etapes pel final del ral·li. L’onzena jornada s’ha suspès degut a les fortes pluges que han deixat el terreny impracticable.

Alguns pilots van quedar atrapats abans de la suspensió de l'etapa // Foj MPA Team

Alguns pilots van quedar atrapats abans de la suspensió de l’etapa // Foj MPA Team

La sort, aquell factor que sempre té la seva importància en qualsevol èxit esportiu, sembla somriure al molinenc Xavi Foj, líder de la categoria de cotxes de sèrie del Dakar. L’onzena etapa, que havia de portar els participants entre la Rioja i Fiambala amb un recorregut de dificultat extrema, s’ha suspès pel pèssim estat del terreny per on els cotxes havien de passar, molt afectat per les pluges que han afectat a la zona durant les últimes hores. No és només que s’hagi suspès una etapa quan Foj va líder, és que s’ha suspès una etapa temible on mai saps què pot passar.

Així doncs, el pilot de l’equip Foj MPA Team segueix líder de la categoria T2 mantenint l’avantatge d’1 hora i 6 minuts sobre el seu rival per aconseguir la victòria final, el francès Nicolas Gibon. Ara només queden tres etapes, dos de les quals d’una dificultat elevada, per concloure el Dakar. Un pas més del molinenc per revalidar el títol a la categoria de cotxes de sèrie, aquest cop, donat amb una mica de sort.

Recomanacions personalitzades