Un camió de Bombers xoca amb un vehicle i col·lapsa el trànsit

Un camió de Bombers que es dirigia a apagar un petit foc ha xocat amb un vehicle a la confluència entre el carrer Verdaguer i el passeig del Terraplè. L’accident ha obligat a tallar el carrer Verdaguer durant una hora i ha provocat un important col·lapse de trànsit.

Les tasques de neteja de la via han comportat un col·lapse de trànsit al carrer Verdaguer // Ràdio Molins de Rei

Les tasques de neteja de la via han comportat un col·lapse de trànsit al carrer Verdaguer // Ràdio Molins de Rei

Un vehicle dels Bombers circulava amb les llums d’emergència en direcció a un petit incendi a una zona boscosa prop de Can Tintorer quan un cotxe s’ha creuat al seu pas per la confluència entre el passeig del Terraplè i el carrer Verdaguer. El conductor del cotxe no ha sentit les sirenes dels Bombers i ha rebut un fort impacte, segons han explicat fonts municipals a Viu Molins de Rei.

El xoc també ha malmès el tanc de gasoil dels Bombers i ha provocat que s’escampés a la carretera. La gran taca de gasoil ha obligat a tallar la circulació pel carrer Verdaguer en tots dos sentits al voltant de les 16.30h, coincidint amb l’hora de sortida dels nens de les escoles, el que ha provocat un col·lapse viari important al municipi.

Les tasques de neteja de la via han permès obrir posteriorment un carril en un sol sentit mentre la resta de vehicles eren desviats en altres direccions. Més d’una hora després s’ha recuperat la circulació en tots dos sentits amb les serradures sobre el paviment com a mostra palpable de l’accident.