El Bus Alícia s’instal·la durant una setmana a la plaça del Molí

Una unitat mòbil de la Fundació Alícia (ALImentació i CiènCIA) s’instal·la des del dimarts 15 fins el dissabte 19 de gener a la plaça del Molí. L’objectiu és difondre bons hàbits alimentaris. A més de tallers per a les escoles, hi haurà un de cuina per celíacs.

El bus Alícia s'ha instal·lat durant uns dies a la plaça del Molí // David Guerrero

El bus Alícia s’ha instal·lat durant uns dies a la plaça del Molí // David Guerrero

El Bus Alícia és una unitat mòbil de la Fundació Alícia (ALImentació i CiènCIA), gestionat per la Fundació Catalunya – La Pedrera que té com a objectiu difondre bons hàbits alimentaris. Des del dimarts 15 de gener i fins el dissabte 19 de gener es pot visitar a l’espai interior de la plaça del Molí de 15 a 19.30 hores. Durant els matins obre de 10.30 a 14 hores però principalment està dirigit a les escoles del municipi. Els tallers van destinats a fomentar els bons hàbits alimentaris entre els més petits on la cuina serà l’eina que s’utilitzarà per aconseguir-ho.

Durant tot aquest temps, la unitat mòbil de 60 metres quadrats obre les portes a escoles, famílies i entitats interessades en l’oferta de tallers i activitats que pretenen incidir en una bona alimentació. La unitat mòbil Alícia consta de 4 àmbits diferenciats: Producte, Ingredient, Aliment i Nutrient, explica quina es la tasca de la Fundació Alicia perquè tots mengem millor.

Taller per a celíacs i famílies

Entre les diferents activitats programades hi ha un taller de cuina per a celíacs el divendres a les 17.30 hores i un curs de cuina familiar el dissabte a les 16 hores. La inscripció prèvia es pot fer al mateix bus Alícia o al telèfon 902 109 350.