Desafortunada derrota abans del derbi

Carles Capella i Joan Torelló van ser autors dels dos gols molinencs, els cinc gols encaixats enganyen el marcador (5-2) i obliguen a replantejar-se aspectes defensius a millorar.

El Molins torna de Nadal amb una derrota // Adrià Casaín

El Molins torna de Nadal amb una derrota // Adrià Casaín

Una setmana abans del derbi entre el Molins de Rei CF i l’Atlètic Incresa, el Molins va visitar el sempre complicat camp de Sant Just Desvern. Si el marcador final va ser injust, també ho va ser el primer gol dels locals, quan el lateral dret molinenc, Jordi Sánchez, va marcar desafortunadament en pròpia porta. Com ja comença a ser típic, els de Joan Garcia havien de capgirar el marcador, però amb tot el partit per davant.

La sortida de pilota segueix sent un aspecte a millorar en la vessant tàctica, però amb l’artilleria que acumula l’equip a la davantera està comprovat que els gols arriben igual. Carles Capella, amb una magnífica fuetada creuada fora de l’abast del porter, va fer l’empat i donava moral als seus.

El fred va ser protagonista a la graderia, pel qual el xiulet de la mitja part va ser agraït pels espectadors, ja que un cafè ben calent es va encarregar de recuperar la temperatura corporal. Òbviament el xiulet de la represa va ser més agraït encara, el fred seguia però el futbol ho contrastava.

A l’inici del segon temps va arribar el gol local, els molinencs protagonitzaven les ocasions més clares però la pilota va voler entrar a la porteria d’Albert Garcia. Quan més es ressentia el joc del Molins, sobre tot al mig del camp -tot i el gran partit de Torelló, que va culminar-ho amb un gol final- Joan Garcia va moure fitxa i Jordi Prats es va col·locar d’interior.

Ja amb una major ordenació de l’equip, va arribar el gol que més mal va fer, el 3-1. L’equip ho seguia intentant, i a falta de deu minuts pel final, Joan Torelló va retallar distàncies amb un excel·lent xut de falta directe. El 3-2 al marcador va permetre creure als jugadors molinencs i a la seva gent a la grada, que es podia sumar algun punt.

L’equip arriba al derbi amb més derrotes que victòries, però les sensacions no són negatives, el joc és atractiu

El temps passava i el gol no arribava, l’equip pujava línies per buscar, ja a la desesperada, el gol de l’empat. En dos contraatacs consecutius, Mahjoub Ahardane, que acabava d’entrar, va fer dos gols. Ara sí que s’havia acabat el partit.

La valoració del partit del Molins de Rei CF no és negativa, l’equip és capaç de fer quelcom admirable, que és crear ocasions, moltes, tot i que les coses no funcionin a vegades. Aquesta garantia de disparar 6 o 7 vegades a porta per partit és indispensable i corregint infraccions defensives l’equip té tot el dret a creure en ascendir posicions a la taula.

Fitxa tècnica

St. Just Desvern: Carlos Villanueva, Francisco Domínguez, Roberto Redondo, Julio Pareda, Joaquin Ferrandiz, Santiago Molins, Victor Vargas, Francesc Campos, Jose Manuel Vega, Artur Martímez, Marc Bonet.

 

Molins de Rei CF: Albert Garcia, Jordi Sánchez, Oleguer Pujol, Andreu Margarit, Nelson Nicola, Joan Gossa, Joan Torelló, Francisco Alcaide, Carles Capella, Àlex Agudo, Elezar Hernández.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades