Superant els nervis

CN Molins de Rei 5-4 Waterpolo Askartza. Els molinencs tornen a la competició gairebé dos mesos després superant a l’Askartza en un partit espès i igualat. Els de Sergi Pedrerol tenen la mentalitat necessària per controlar els nervis en els moments complicats. 

Els de Sergi Pedrerol tornen a la competició amb victòria // Jose Polo

Els de Sergi Pedrerol tornen a la competició amb victòria // Jose Polo

És molt difícil tornar a la competició quan l’últim partit el vas jugar a finals de novembre. Per molts entrenaments o amistosos que puguis disputar, controlar les sensacions que aporta la competició després de tant de temps aturat té una dificultat màxima. Realment, és com començar la temporada una altra vegada. Tornar-te a sentir jugador de waterpolo. 

Amb aquest condicionant el masculí de waterpolo del Club Natació Molins de Rei rebia a l’Askartza. Sembla que el públic no ha perdut el costum de gaudir d’aquest esport després de tant de temps sense partits, ja que la Piscina Municipal mostrava un bon ambient. Va ser un matx espès, amb moltes interrupcions des del principi, on el conjunt amb millor mentalitat s’emportaria els tres punts. Lluís Casellas va avançar als molinencs però l’Askartza va empatar poc més de dos minuts després per deixar l’1 a 1 a l’electrònic al final del primer període.

Al segon, Aleix Castillo avançava als molinencs que, com abans, rebien el 2 a 2 poc després. Tot seguit, Ricard Prats va fer el 3 a 2 i, poc segons abans d’arribar al descans, Marc Prat feia el 4 a 2 donant una avantatge de dos gols als seus. Semblava que els homes entrenats per Sergi Pedrerol podien trencar el matx en aquell moment però l’Askartza, situat a només un punt dels molinencs a la classificació, no es donaria per vençut.

Els molinencs van estar més centrats en els moments clau // Jose Polo

Els molinencs van estar més centrats en els moments clau // Jose Polo

L’inici del tercer període va estar marcat pels nervis que mostraven els dos equips, amb continues pèrdues de pilota i atacs sense gaire èxit. Lluis Casellas tornava a marcar per posar el 5 a 2 i, suposadament, trencar el matx definitivament. Però va ser davant l’adversitat més gran quan l’equip visitant va mostrar la seva millor cara, posant el 5 a 3 gairebé immediatament després i demostrant que seguia ben viu.

El CN Molins de Rei va ser més equip en els moments crucials

Només començar el quart i definitiu període el 5 a 4 pujava a l’electrònic i quedava clar que es patiria, i molt, per aconseguir la victòria. I va ser aquí on el CN Molins de Rei va demostrar ser millor equip que l’Askartza. Els molinencs van tenir la capacitat de jugar amb el cap fred, tret fonamental en els finals igualats. Per la seva banda, a l’equip visitant li va poder la pressió precipitant-se en un parell d’accions amb superioritat numèrica i tot de cara per fer l’empat. A més, quan va fer falta, Sergi Garcia va aparèixer a la porteria molinenca.

Durant l’últim tram de matx el partit es va escalfar per una polèmica amb el cronometratge de la taula. Però, tot i això, el CN Molins de Rei va ser capaç de jugar amb el cap fred i superar els nervis. El factor psicològic va ser l’aspecte clau en un matx amb final feliç pels interessos molinencs.

Recomanacions personalitzades