L’Atlètic Incresa salva un punt in extremis una setmana abans del derbi

El capità Jonatan Nuñez, Jordi Pons i David Rivas, en l’últim minut, van ser els autors dels tres gols d’un Atlètic Incresa que va anar de menys a més i va acabar aconseguint l’empat (3-3).

L'Atlètic Incresa va estar a punt de guanyar el partit // Jose Polo

L’Atlètic Incresa suma un punt abans del partit contra el Molins de Rei CF // Arxiu —  Jose Polo

L’equip del barri del Canal rebia al cuer de la classificació en el primer partit de l’any, just abans de visitar el Municipal Josep Raich la setmana vinent.  L’equip, però, no va sortir amb la concentració necessària i en els primers 20 minuts el resultat era de 0-2 per un Espluguenc, que tot i ocupar la darrera posició a la lliga, sabia a què jugava i ho va deixar clar des de bon principi.

Mentre la defensa anava recuperant estabilitat, la millor línia de l’equip durant tota la temporada -és a dir, la davantera- va aparèixer abans d’acabar la primera part. L’1-2 el va fer Jona Nuñez, que tornava d’una lesió i va firmar un partit magistral, posant-se l’equip a l’esquena. Tres minuts més tard, en una nova desconnexió de la defensa, Alvaro Parrilla va fer l’1 a 3. En menys de mitja hora els espectadors del Ricard Ginebreda ja havien vist quatre gols.

Però abans de finalitzar la primera part, Jordi Pons retallava distàncies, aprofitant una bona passada d’Erik Serrano. Amb un marcador favorable a l’Espluguenc, que de moment era just, es va arribar al descans (2-3).

Rafa Martínez va aconseguir que la defensa guanyés fiabilitat i a la segona part es van veure poques ocasions a la porteria de Velez

La segona part va ser pobre en ocasions i en joc. Els homes de Rafa Martínez van aconseguir el que a la primera part semblava impossible, agafar seguretat defensiva i millorar la sortida de pilota. Els del barri del Canal no van rebre cap gol més i la davantera es va encarregar de fer l’empat a l’últim minut de joc. Va ser David Rivas, que havia entrat al descans substituint al jove defensa Eric Garcia. Rivas es va convertir en l’heroi del matx, donant un punt molt valuós al seu equip (3-3). A cinc minuts del final, Rafa Martínez va fer debutar al jove de 17 anys Isaac Gallego, que va actuar d’interior al mig del camp.

Empat amb regust a victòria d’un equip que visitarà a l’etern rival, el Molins de Rei CF, el proper dissabte a les 18:15h, amb la clara intenció de puntar. Serà l’últim partit de la primera volta.

Fitxa tècnica 

Atlètic Incresa CF: Miguel Velez, Xavier Villasanta, Roque Bonilla, Jesus Sampdero, Jonatan Nuñez (C), Jordi Vargas, Jordi Pons, Erik Serrano, Eric Garcia, Jordi Pujadas, Pol Muela. Suplents: Francesc Canals, David Rivas, Jose Manuel Rubio, Isaac Gallego, Gerard Salinas.

Espluguenc FA: Francisco Javier, Dídac Heras, Jonatan Rider, Cristian Sebaste, Diego Pérez, Carlos Marín, Antonio García, Sergio López, Álvaro Parrila, Ivan Nieto, Collins.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter