Obren les aules d’estudi amb una hora menys de servei els dissabtes

La Biblioteca Pau Vila es converteix un any més en una aula d’estudi per a majors de 18 anys durant el mes de gener, coincidint amb el període d’exàmens universitaris. L’horari del servei s’escurça la nit dels dissabtes i passa a tancar a les 12 de la nit.

aules-estudi-300x223Com cada any, coincidint amb el període d’exàmens dels estudiants universitaris, els majors de 18 anys poden utilitzar les aules d’estudi de la biblioteca Pau Vila. L’Ajuntament habilita aquest espai per oferir als joves un espai on poder estudiar amb la tranquil·litat adequada.

L’horari de l’aula d’estudi aquest 2013 serà similar als dels darrers anys però la nit de dissabtes es farà més curta pels estudiants: no tancarà a la 1 de la matinada com feia fins ara, ho farà a les 12 de la nit. L’horari d’obertura si que serà el mateix, a les quatre de la tarda. Així, l’aula d’estudi es pot utilitzar dissabtes de 16 a 24 hores i diumenges de 16 a 22 hores.

Pel que fa a l’horari de matins continuarà sent només tres matins a la setmana: dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14 hores. Durant aquests horaris, els serveis habituals de préstec de la biblioteca no estan disponibles. En l’horari habitual de la biblioteca -de dilluns a divendres de 15.15 a 20.15 hores- sí que estarà disponible el servei de préstec, com la resta de l’any.

Recomanacions personalitzades