Torna el futbol a Molins de Rei després del Nadal

El Molins de Rei CF es prepara pel desplaçament a Sant Just i l’Atlètic Incresa rebrà l’Espluguenc al Municipal Ricard Ginebreda.

Foto d'equip de l'Atlètic Incresa // caincresa.molinsderei.net

L’Atlètic Incresa té una bona oportunitat per sumar els tres punts // caincresa.molinsderei.net

Després de l’habitual descans per les festes nadalenques, el futbol Territorial reapareix  i els equips molinencs intentaran iniciar el 2013 sumant els tres punts. El Molins de Rei CF va acomiadar l’any amb una important victòria a casa. Els blanc-i-blaus, per la seva part, van perdre contra un rival directe, el Fruitosenc, que també es troba en descens.

El conjunt del barri del Canal, que segueix marcant la zona de promoció del descens, tindrà una bona oportunitat per sumar la tercera victòria a casa. S’enfrontaran a una de les esquadres que pitjor està rendint del grup 8 de Tercera Territorial, l’Espluguenc, que continua enfonsat a la darrera posició amb només 3 punts. L’equip es retrobarà amb la seva afició el dissabte 12 a les 18h.

Els dos equips necessiten guanyar, on la victòria és immutable però no senzilla.

Els homes de Joan Garcia viatjaran a Sant Just Desvern per enfrontar-se a un equip situat a la zona noble de la taula, que fins i tot podria lluitar per la segona plaça que dóna dret a promocionar. Una promoció amb la qual somiava el Molins a inicis de temporada però que degut a una irregular primera volta a hores d’ara queda lluny.

Les coses van anar bé pel Molins de Rei CF fins al descans // Adrià Casaín

El Molins de Rei CF  necessita escalar posicions // Arxiu — Adrià Casaín

L’Atlètic Incresa per tenir més a prop la permanència, i el Molins de Rei CF per seguir escalant en una classificació cada cop més desigual, on el líder -Sant Esteve de Sesrovires- ja ni veu al seus perseguidors pel retrovisor, i els equips més regulars a la segona volta podran lluitaran per promocionar.

Podreu seguir tota la informació dels partits en rigorós directe a través del Twitter de la redacció d’esports de Viu Molins de Rei, @esportsviu , i també a través de la web del diari digital de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades