Una empresa realitza trucades fraudulentes en nom del Servei Municipal d’Aigües

L’empresa responsable del servei d’aigües a Molins de Rei, Aqualia, alerta de les pràctiques fraudulentes d’una empresa que realitza trucades telefòniques en nom seu sol·licitant  una visita domiciliària per oferir suposats aparells de filtratge de l’aigua potable.

Logo AqualiaEn els darrers dies s’han detectat trucades a diversos veïns de Molins de Rei als quals se’ls sol·licita la concertació d’una visita al domicili per tal d’oferir mecanismes de filtrat de l’aigua per a les seves aixetes. Aqualia, l’empresa responsables del Servei Municipal d’Aigües de Molins de Rei, ha volgut aclarir a través d’un comunicat que ells “en cap cas realitzen aquest tipus de campanyes comercials”.

L’empresa que està realitzant trucades a clients de Molins de Rei telefona en nom del Servei Municipal d’Aigües i ofereix la realització d’anàlisis d’aigua al interior dels domicilis particulars. Des d’Aqualia asseguren que analitzen l’aigua de la xarxa de distribució sense necessitat d’accedir a l’interior de les vivendes i adverteixen que “qualsevol ús del seu nom per a aquesta activitat constitueix un il·lícit penal”.

Per a qualsevol consulta, aqualia posa a disposició dels veïns el telèfon d’atenció al client 900 81 40 81.