Arriba la II Milla de la Candelera

El projecte de l’AEM comença consolidar-se dins el panorama de l’atletisme de Molins de Rei i el Baix Llobregat. Es disputarà el proper 19 de gener i les inscripcions ja són obertes. 

Cartell Milla Molins de Rei 2013El proper 19 de gener arribarà la II Milla de la Candelera, la segona edició de la prova d’atletisme organitzada per l’Associació Esportiva Molins de Rei. Després de l’estrena de l’any passat, l’objectiu és “fer que la Milla de la Candelera sigui una de les proves clàssiques de l’atletisme de la comarca” diu el coordinador de l’AEM, Sergi Soler, en declaracions a Viu Molins de Rei. La Milla de la Candelera serà la primera activitat emmarcada en els actes de la Fira de la Candelera 2013.

Les inscripcions ja s’han obert i es poden tramitar a través de la pàgina web de la competició. El recorregut anirà de banda a banda del passeig del Terraplè i les diferents curses s’aniran realitzant durant tota la tarda. Són 1609 metres que fan que les curses siguin ràpides, format que afavoreix l’espectacle.  “Volem promocionar l’atletisme, amb l’objectiu que els joves coneguin aquest esport amb un format espectacular, com és el de la Milla”, diu Soler.

La principal novetat d’enguany serà és la creació d’una Cursa Open, amb un caire més popular, oberta a tothom i sense la participació de competidors amb llicència federativa. D’aquesta manera, se separen els atletes més experimentats dels amateurs per aconseguir “una millor experiència per a tothom”, segons expliquen els organitzadors. A les curses federades s’espera comptar amb la presència d’alguns dels atletes més destacats a nivell català.

La Milla de la Candelera es comença a consolidar // milladelacandelera.blogspot.com

La Milla de la Candelera es comença a consolidar // milladelacandelera.blogspot.com