El Cornellà domina el Torneig de Reis de bàsquet

El CB Cornellà i el BF Cornellà guanyen el Torneig de Reis de bàsquet. La competició serveix per mostrar les promeses del bàsquet molinenc. 

Algunes jugadores del júnior femení ja tenen experiència en el sèniors // Jose Polo

Algunes jugadores del júnior femení ja tenen experiència en el sèniors // Jose Polo

Un dels clàssics del bàsquet del Baix Llobregat és el Torneig de Reis organitzat per la secció d’aquest esport del Club Esportiu Molins de Rei, coincidint amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient. El torneig, de categoria júnior, serveix per mostrar les promeses del bàsquet de la vila, quan es troben tot just una categoria per sota de donar el salt als equips sènior.

Enguany aquest torneig ha estat dominat per equips de Cornellà, que s’han emportat la victòria tant en categoria masculina com en categoria femenina. A la final femenina, el BF Cornellà va superar al CE Molins de Rei per 30 a 80, i en categoria masculina els molinencs també es van quedar a les portes de la victòria perdent contra el CB Cornellà per 45 a 73. Tots dos van ser partits dominats clarament per l’equip visitant, una de les escoles més prestigioses de Catalunya.

“Treballem per formar jugadores amb capacitat per competir en el primer equip” diu Miquel Sànchez, entrenador del júnior femení del CE Molins de Rei, en declaracions a Viu Molins de Rei. És aquest aspecte, el formatiu, el veritable objectiu del torneig. “Algunes ja han debutat tant amb el sènior B com amb el sènior A”, explica Sànchez orgullós de les seves noies.

En categoria femenina, Maria Farrés, del BF Cornellà, va fer-se amb el títol de millor jugadora de la final, i Júlia Paüls amb el premi a millor jugadora local. En categoria masculina Albert Fusalba, del CB Cornellà, va ser proclamat millor jugador de la final i Gerard Busquets millor jugador local.

Recomanacions personalitzades