Tots els partits menys CiU i PP donen suport al molinenc Enric Piera

El ple municipal de Molins de Rei aprova una moció de suport al molinenc Enric Piera, multat amb 3.000 € per la Generalitat per considerar-lo “organitzador” d’uns fets no previstos durant la vaga general del 29 de març de 2012. Tots els partits es posicionen a favor menys el PP i CiU, que no dóna cap explicació.

Un quinzena de persones van mostrar cartells en solidaritat amb Enric Piera // Jose Polo

Un quinzena de persones van mostrar cartells en solidaritat amb Enric Piera // Jose Polo

L’Ajuntament de Molins de Rei ha mostrat el seu suport al molinenc Enric Piera, multat amb 3.000€ pel departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya al ser considerat “promotor i organitzador” d’alguns dels actes realitzats durant la passada vaga general del 29 de març, quan es van tallar la circulació de trens i el trànsit de la N-340.

El suport de l’Ajuntament es va fer explícit aprovant una moció presentada per la CUP, partit on milita l’activista, davant d’una quinzena de persones es van desplaçar al consistori durant el passat ple municipal del mes de desembre per mostrar suport a Piera. Albert Botran, regidor de la CUP, va ser l’encarregat de llegir el text de la moció que sostenia que la multa no era res més que “una maniobra repressiva” i destacava que “en cap moment se li va demanar la documentació a Enric Piera”.

La dreta es queda sense paraules davant la multa a Enric Piera

La moció va ser aprovada gràcies al vot a favor de tots els partits progressistes (PSC, Iniciativa, Esquerres i CUP) però no va tenir el suport dels dos partits conservadors, CiU i PP, que van votar-hi en contra. Els convergents no van argumentar el seu vot i cap dels seus regidors es va pronunciar sobre aquest tema. Una actitud singular dins les pràctiques habituals de la federació nacionalista a la vila, que sempre intenta dir la seva a la sala de plens. Per la seva banda, Emilio Ramos (PP), va dir: “Crec en la presumpció d’innocència però no heu explicat bé el cas i jo no sé què va passar aquell dia (…) i quan no sé que votar el millor que puc fer és baixar al carrer i fumar-me un cigarro”. Posteriorment, va complir la seva paraula i va abandonar la sala de plens per anar a fumar.

 • Teresa

  Es curioso ver el lleno del pleno del 29 de diciembre con la sala de plenos a arrebosar por eso del Piera (CUP) , y por contra, en el pleno más importante del año, el pleno extraordinario del día 7 de noviembre, el de las ordenanzas municipales, vacío y en el que hubo 2 sorpresas : 1) El inesperado Si de ExMdR a unas ordenanzas 2013 que no difieren a las del 2012 en las que entonces dijeron el No. y 2) El inesperado discurso con sentido común, de sorpresa y rareza en boca del regidor del PP , Sr. Ramos, en el pleno municipal más importante (los impuestos) del año : " Creo que las ordenanzas municipales son muy importantes , y veo que no hay público en la Sala de Plenos , eso quiere decir que estamos haciendo alguna cosa mal"

 • Paula Moure via Facebook

  qui la fa la paga. Per una vedaga estic d´acord amb CIU.

 • Meritxell Rosique Reixach via Facebook

  Hi ha diners per pagar multes particulars i per la paga dels treballadors no???

 • El ayuntamiento no tiene nada mejor que hacer que apoyar a uno que está como una sonaja? Buen chaval pero como una auténtica sonaja. Y el PP a que espera para quitar al tal Emilio el fumeta? Si todo el mundo en su partido le conoce… No tienen a nadie más que no de la imagen chusca de este paleto?

 • Pere

  Tres consideracions:
  Teresa, no se que te a veure les peres amb les ciereres.
  Evidenment CyU es la dreta pura i dura.
  Si l'Enric Piera fosun botiguer les coses serien diferents …

  • Teresa

   Pere , ¿ El Sr. Piera no és tendero?, conocemos su faceta de filósofo pensador y tertuliano de los miércoles en la radio municipal RMdR , militante en listas municipales de la CUP , organizador de manifestaciones sin permiso , a parte de eso , ¿ Qué mas?
   No hay peras y cerezas, Hay un claro espectáculo político y plenos espectáculos, sin atender a lo principal , y los containers de basura y calles, llenas aún de suciedad, y de propaganda electoral de la CUP

  • joan pere

   Tres consideracions Pere :
   1.- Perquè es va multar a l'Enric Piera ?
   2.- Una vaga hi ha llibertat d'adherirse i un altra de treballar qui vulgui, es licit per obtindre els drets d'un trencar els drets dels altres ?
   3.- No se si l'Enric es botiguer; per tant en moltes ocasions autonom (sense cap prestació en cas d'atur o malaltia) però sembla que es funcionari (compte aliena) per tant té drets d'atur, malalties, vacances ; a més té un horari setmanal 35 hores, be ara 37,5 setmanal, no se las que fa un botiguer ?
   Com exemple Pere per voler entrar en l'historia dels anys 80 de treballador& botiguer no es el més adient, sino dona una volta per las botigues de la Vila, no cal pel Centre, que Molins de Rei es més que el carrer major o el de baix

 • JM De Cal Seviu via Facebook

  Paula… el problema es que no és “qui la fa, la paga” sino que se l’ha acusat a ell com hagués pogut ser qualsevol altre. Ell no va ser el promotor de res… que és pel que se l’acusa. Se l’ha agafat a ell com a hagués pogut ser qualsevol altre.

 • Esta com un llum!!!!

 • Per una vegada estas d’acord amb ciu? suposo que normalment ho estas amb el pp.

  Tot el meu suport per l’Enric!

 • Pingback: Emilio Ramos (PP) representarà a Molins de Rei a l'AMB | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Emilio Ramos, el polèmic regidor del PP, en 5 frases | Viu Molins de Rei()