L’ensopegada inesperada

Xavi Foj perd 31 minuts respecte Mitsuhashi després de desllandar una roda. La segona etapa del Dakar, considerada de transició, ha produït més problemes del previst al molinenc. 

Foj ha ensopegat inesperadament durant la segona etapa del Dakar 2013 // Foj MPA Team

Foj ha ensopegat inesperadament durant la segona etapa del Dakar 2013 // Foj MPA Team

Una jornada de preparació abans de l’arribada del Dakar de veritat, així és presentava la segona etapa de la competició amb arribada i sortida a Pisco i 250 kilòmetres d’especial. Però en el ral·li més dur del món qualsevol imprevist pot afectar-te en qualsevol moment, fins i tot en aquelles etapes menys complicades, i el molinenc Xavi Foj ha perdut 31 minuts respecte el seu màxim rival per aconseguir la victòria en la categoria de cotxes de sèrie, Jun Mitsuhashi. Una ensopegada inesperada.

“Entrant en un riu en diagonal hem tingut la mala sort de desllandar una roda i anar a topar contra la paret“, així explica el molinenc l’accident que han patit. La conseqüència ha estat més de mitja hora per treure el cotxe del lloc on havia quedat atrapat i canviar la roda afectada. Mentrestant, Mitsuhashi i Gibon anaven agafant diferència en una jornada que no aparentava tenir gran impacte sobre la classificació general.

El Dakar és una cursa per eliminació i, ni molt menys, Xavi Foj ha quedat eliminat de la lluita per la victòria en la categoria de cotxes de sèrie però el cert és que tot just al començar el molinenc té un handicap que no entrava dins dels plans previstos.

Classificació  T2 

1.  Mitsuhashi / Guehennet   04:05:30

2.   Gibon / Miura  04:06:11

3.  Foj / Santamaría 04:38:47

Recomanacions personalitzades