Blanca Cortés aconsegueix la primera posició en el rànquing català de 100 estils

La nedadora molinenca destaca en la seva prova preferida amb un temps espectacular d’1.13.42

Cortés encara el 2013 en un bon estat de forma // CN Molins de Rei

Cortés encara el 2013 en un bon estat de forma // CN Molins de Rei

La jove nedadora del Club Natació Molins de Rei, Blanca Cortés, ha aconseguit la primera posició del rànquing català en la prova de 100 metres estils. Cortés, nascuda al 1999, ho ha fet amb un gran temps d’1.13.42.

Aquest rànquing es calcula a partir dels resultats aconseguits per tots els nedadors catalans en una prova i una jornada. Cortés ha participat en la categoria infantil i ha superat amb solvència a la segona classificada, Naiara Galea (Atlètic Barceloneta), qui ha aconseguir un temps de 1.14.03

El waterpolo torna dissabte 

L’absolut masculí de waterpolo del CN Molins de Rei tornarà a la competició el proper dissabte dia 12 de gener. L’equip de Sergi Pedrerol rebrà a l’Azkarta amb la necessitat de sumar punts per seguir apropant-se a la part alta de la classificació. Els molinencs tindran el handicap de no competir des de finals del passat mes de novembre, quan va aconseguir un empat de mèrit contra el Poble Nou.

Recomanacions personalitzades