Milers de persones surten al carrer per rebre als Reis Mags d’Orient

La cavalcada dels Reis Mags del 2013 és una de les més concorregudes dels últims anys. La climatologia, idònia, i el fet de realitzar-se en dissabte dóna com a resultat uns carrers plens de gom a gom. El gran ambient fa que l’espectacle quedi lluit i espectacular. 

Reserva o compra ja el teu tortell de Reis a Pannus!

La cavalcada va ser un èxit d'assistència // Jose Polo

La cavalcada va ser un èxit d’assistència // Jose Polo

La cavalcada dels Reis Mags d’Orient de l’any 2013 serà recordada com una de les més concorregudes de l’última dècada. Milers de persones omplen els carrers per rebre a Ses Majestats en la tarda de la il·lusió. Des de l’inici de la festa, a l’avinguda de Collserola, fins al final, a la plaça de l’Església una gentada ha acompanyat a reis, patges, i als autèntics protagonistes del dia, els nens.

Quan la comitiva es trobava en la tradicional aturada al barri del Canal, la plaça de la Creu i el carrer Major es trobaven completament plens a l’espera de que es posés en marxa la comitiva, un fet que demostra l’èxit de convocatòria de la cavalcada. Dos factors han estat claus en aquest èxit de convocatòria: la climatologia i el fet de ser dissabte. No feia fred, i això ha fet que petits i grans s’animessin a seguir a la comitiva durant tot el recorregut.  Al ser dissabte, les persones que no poden assistir normalment per motius laborals aquesta vegada si han pogut ser presents.

Feia goig. Els colors de les carrosses reials, com sempre espectaculars, es combinaven amb el foc dels patges en una tarda sense cap tipus d’incidents segons fonts de la Creu Roja, encarregada de la seguretat de l’esdeveniment. El grup de percussió Baketomba ha aportat un un toc més de diversió a la festa, amenitzant l’espai entre carrossa i carrossa amb la seva música alegre.

El pessebre humà organitzat per l’Esplai MIB, bell i perfectament ambientat, estava esperant als Reis Mags d’Orient al final del trajecte, a la plaça de l’Església. Un cop arribats al punt àlgid, quan la majoria de nens entregaven les seves cartes als Reis Mags, un espectacle que combinava música i llum va tancar la tarda. Una jornada per la il·lusió, els bons auguris i la màgia.

Recomanacions personalitzades