Els carrers de Molins de Rei es preparen per rebre als Reis Mags d’Orient

Reserva o compra ja el teu tortell de Reis a Pannus!Després que el patge Amelí hagi passat els darrers dies recollint les cartes dels infants, s’apropa el moment que arribin també els Reis Mags d’Orient. Com és habitual ho faran per Collserola, i recorreran els carrers de Molins de Rei en la seva tradicional cavalcada.

El patge Amelí ha estat recollint cartes a diferents punts de la vila // Jose Polo

El patge Amelí ha estat recollint cartes a diferents punts de la vila // Jose Polo

El patge Amelí ha estat fent molta feina els darrers dies, recollint les cartes dels infants adreçades als Reis Mags a diferents punts de la vila, com les places del Mercat i de la Creu, o el Parc de Nadal. Tot i això, els tres grans protagonistes d’aquesta nit seran en Melcior, en Gaspar i en Baltasar, que es passejaran pels carrers de Molins de Rei damunt les seves carrosses.

L’itinerari que seguiran serà l’habitual, arribant a Molins de Rei des de Collserola. A les 6 de la tarda començaran a baixar pel carrer Jacint Verdaguer, que travessaran fins arribar a la plaça de Catalunya. Des d’allà seguiran pel carrer de Rafael Casanova, i giraran al carrer del Molí fins arribar al passeig del Terraplè, que recorreran fins al final. Després creuaran l’avinguda de València i seguiran  pel carrer de la Verge del Pilar.

L'abella Maia va acompanyar als Reis Mags a la cavalcada de l'any passat // Jordi Julià

L’abella Maia va acompanyar als Reis Mags a la cavalcada de l’any passat // Jordi Julià

Un cop arribin al Parc del Pont de la Cadena, faran l’habitual parada tècnica per recuperar forces i combustible. El recorregut seguirà pel carrer Raseta, el passeig Pi i Margall, la plaça de la Creu i el carrer Major fins a la cantonada amb el carrer del Pare Manyanet. En aquesta cruïlla els reis abandonaran els seus vehicles i faran el recorregut a peu fins arribar a la plaça de l’Església. Allà els esperarà un acte solemne de rebuda dels Reis Mags a la vila de Molins de Rei, i els infants tindran l’última oportunitat per entregar la seva carta.

Cavalcada prèvia del patge Amelí

Després de passar-se diversos dies de les festes de Nadal recollint les cartes dels infants, el patge Amelí farà una última passejada a les 5 de la tarda, hora en què sortirà del pati de Ca n’Ametller, baixarà uns metres pel carrer de Jacint Verdaguer i tot seguit girarà cap a la plaça de Catalunya. Allà agafarà el carrer de Rafael Casanova, que recorrerà sencer fins arribar a la plaça de la Creu. Un cop hi hagi arribat, tornarà altre cop cap a la plaça de Catalunya passant pel carrer Major, i acabarà pujant el carrer Jacint Verdaguer fins a trobar-se amb els Reis Mags per tal de començar la cavalcada.

Recomanacions personalitzades