Un incendi a la Riera Bonet crema 150 metres de massa forestal

Un petit incendi declarat aquesta tarda al barri de la Riera Bonet ha cremat una franja d’uns 150 metres de massa forestal. Els Bombers han treballat remullant la zona durant les hores posteriors. S’ha confirmat que es tracta d’un foc intencionat i s’ha obert una investigació per esclarir els fets.

L'incendi s'ha declarat en una zona boscosa propera al dipòsit d'aigua // Àlex Maymó

L’incendi s’ha declarat en una zona boscosa propera al dipòsit d’aigua de la Riera Bonet // Àlex Maymó

Un incendi declarat al voltant de les tres de la tarda a la zona boscosa que envolta el dipòsit d’aigua del barri de la Riera Bonet ha cremat una franja de 150 metres de llarg aproximadament, segons han indicat els Bombers a Viu Molins de Rei.

Pocs minuts després que s’alertés de la situació, la ràpida actuació dels propis Bombers, amb l’ajuda de la Guàrdia Urbana i un grup de guàrdies forestals, ha permès estabilitzar el foc i que l’incendi entrés en fase de control minuts després. Els Bombers han treballat durant les hores posteriors remullant la zona per donar definitivament l’incendi per extingit.

Incendi provocat

Es desconeix l’origen del foc, però una veïna de la zona afirma en declaracions a Viu Molins de Rei que “la setmana passada també van fer un altre foc però més petit”. Un dels guardes forestals desplaçats fins el punt on s’ha originat l’incendi ha assegurat a aquesta redacció que “és totalment segur que el foc hagi estat provocat”. Així doncs, s’ha obert una investigació policial per tractar de trobar els autors.

Tot i que l'incendi ja està controlat, els bombers segueixen remullant la zona // Jose Polo

La ràpida actuació dels bombers ha permès controlar l’incendi en pocs minuts // Jose Polo

 

Jose Polo / Jordi Julià

Recomanacions personalitzades