Els Matossers s’exhibeixen a l’estadi de Cornellà-El Prat

Els Matossers i la resta de colles castelleres del Baix Llobregat han fet una breu exhibició castellera a la mitja part del partit entre Catalunya i Nigèria a l’estadi de Cornellà-El Prat. Les colles del Baix han aixecat nou pilars de quatre simultanis per representar una senyera.

Els assistents al partit de la selecció catalana contra Nigèria a l’estadi de Cornellà-El Prat no només van veure futbol. Els Matossers de Molins de Rei i la resta de colles castelleres del Baix Llobregat van posar un toc de color a la mitja part del partit: van aixecar nou pilars de quatre simultanis, dels quals cinc penjaven una gran tela groga i els quatre restants, intercalats, una de vermella. D’aquesta manera es va voler representar una senyera.

Les colles castelleres del Baix Llobregat van aixecar nou pilars simultanis sobre la gespa de Cornellà-El Prat // Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya

Les colles castelleres del Baix Llobregat van aixecar nou pilars simultanis sobre la gespa de Cornellà-El Prat // Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya

A l’exhibició castellera a Cornellà-El Prat van participar els castellers de Cornellà, Esplugues, Sant Feliu de Llobregat, Castelldefels i els Matossers de Molins de Rei. També hi van participar la Colla Jove de l’Hospitalet -que s’ha integrat dins de la Coordinadora de colles del Baix Llobregat- i representants de les colles en formació que hi ha actualment a la comarca, com les de Viladecans, Begues i Sant Vicenç dels Horts. En total, unes 500 persones van fer possible que les colles del Baix poguessin demostrar que hi ha castells més enllà de Vilafranca i Valls davant els milers d’assistents al partit de la selecció catalana.

Recomanacions personalitzades