La campanya solidària del Mercat Municipal recull aliments per valor de 4.500€

Es reparteixen lots de productes frescos entre algunes de families més necessitades de Molins de Rei per un valor de 4.500€. L’Associació de Botiguers del Mercat Municipal, entitat organitzadora de la campanya, es mostra “satisfeta” amb els resultats.

El Mercat Municipal de Molins de Rei és un dels espais on es poden entregar aliments // Deosringas-Wikimedia Commons

El Mercat ha apostat per un Nadal solidari // Deosringas-Wikimedia Commons

La campanya solidària de Nadal organitzada per l’Associació de Botiguers del Mercat Municipal ha arribat al seu final. Ho ha fet repartint lots de productes frescos entre els més necessitats, fent així una recollida de menjar diferent a l’habitual, amb aliments peribles per valor d’uns “4.500€ aproximadament” segons fonts de l’organització.

Aquesta campanya, que ha tingut la col·laboració de Càritas, Creu Roja, l’Església Evangèlica i l’Ajuntament de Molins de Rei, ha ajudat a 127 famílies sumant un total d’unes 400 persones, segons els càlculs dels organitzadors. L’Associació de Botiguers del Mercat Municipal es mostra “satisfeta” pels transcurs d’aquesta iniciativa i assegura que han fet “tot el possible per ajudar als molinencs i molinenques que passen per una situació complicada”.

El president de l’Associació de Botiguers del Mercat, Òscar Romero, va assegurar durant l’acte de cloenda de l’acció solidària que “ha estat molt senzill treballar amb entitats com Càritas i Creu Roja”. Per la seva banda, la regidora de Serveis Socials, Carme Madorell, va mostrar el seu agraïment llegint un per un els noms de les persones que han fet possible aquesta iniciativa. “Quan ens va arribar la idea a la regidoria ens va agradar ràpidament i no hem escatimat esforços per fer-la possible” va dir Madorell. L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, també present a l’acte, va reivindicar la importància de les entitats en el dia a dia de la vila i, també, en la seva vessant més solidària.