Soler i Sauret renova part de la seva flota per millorar l’accessibilitat

L’empresa Soler i Sauret ha posat en circulació dos nous autobusos a les línies de Vallirana i Martorell que passen per Molins de Rei. La renovació de la flota suposa l’ampliació del nombre de vehicles accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

Les unitats 62 i 63 de Soler i Sauret han estat renovades per dos nous moderns autobusos 100% accessibles // Soler i Sauret

Les unitats 62 i 63 de Soler i Sauret han estat renovades per dos nous moderns autobusos 100% accessibles // Borja Ceprià

La companyia d’autobusos Soler i Sauret ha posat en marxa avui dos autobusos nous. Amb el número 127 i 128 cobriran les línies que uneixen Martorell i Vallirana amb Barcelona passant per Molins de Rei. Els dos vehicles nous substituiran els números 62 i 63, que deixaran de circular després d’anys de servei als usuaris.

Els nous autobusos són uns Castrosua Magnus E de pis pla de 12 metres, el que permet complir amb les exigències dels ciutadans amb mobilitat reduïda. Els anteriors vehicles reemplaçats per aquests no eren accessibles degut a que eren massa alts. D’aquesta manera, els passatgers en cadira de rodes, amb carrets de nens o amb dificultats de moviment podran viatjar sense problemes.

Imatge exterior i interior del nou model utilitzat a les línies de Vallirana i Martorell // Borja Ceprià

Imatge exterior i interior del nou model utilitzat a les línies de Vallirana i Martorell // Borja Ceprià

Amb l’adquisició dels dos nous autobusos, Soler i Sauret segueix amb el seu pla de modernització de la flota. Fonts de la companyia apunten que l’objectiu és adaptar tota la flota fins aconseguir que el 100% sigui accessible.

Recomanacions personalitzades