Nou èxit d’Elena Capella amb la selecció espanyola

Elena Capella ha entrat a la llista de convocades per la selecció femenina de bàsquet sub 18. Amb només 16 anys s’ha proclamat campiona del Torneig Internacional de la Ciutat de Barakaldo. 

El combinat espanyol celebrant la victòria a Barakaldo // FEB

El combinat espanyol celebrant la victòria a Barakaldo // FEB

Amb només 16 anys, la molinenca Elena Capella va ser convocada per a la selecció espanyola de bàsquet sub 18 per participar en la cinquena edició del Torneig Internacional Ciutat de Barakaldo.

Capella ha format part de l’equip guanyador que ha aconseguit el passi a la final després de vèncer a Sèrbia  A la final, la selecció espanyola s’ha vist les cares contra la selecció d’Euskadi, amfitriona del torneig, i ha aconseguit la victòria per un contundent 36 a 76.

La molinenca, juntament amb la jugadora del CB Rivas Isabel Bueberi, han estat cridades per disputar aquest torneig en categoria de convidades tot i tenir menys edat que les seves companyes. Per tant, el seleccionador sub 18 i el cos tècnic de la selecció consideren a la jove Capella com una de les jugadores amb més futur del panorama estatal.

La jugadora del CB Almeda va penjar-se la medalla d’or en l’Eurobasket d’aquest estiu i, amb el seu equip, sol diputar minuts importants amb el primer equip.

Recomanacions personalitzades