El CFS Molins 99 manté el liderat de forma contundent

CFS Molins 99 7-3 Castellví. El CFSMolins 99 va utilitzar el seu joc habitual per guanyar amb comoditat al Castellví i tancar l’any amb la condició de líder. 

Els molinencs van fer una demostració de superioritat // Laura Fernàndez

Els molinencs van fer una demostració de superioritat // Laura Fernàndez

El Poliesportiu la Sinia s’està convertint en un lloc on poder gaudir del bon esport molinenc. Amb un ambient familiar i els seu particular “Manolo del bombo”, tornava a guanyar el sènior masculí del CFSMolins 99 i ho feia com únicament saben els homes de Jorge Rubio.

El joc d’aquest equip és rutinari. Toquen l’esfèric,  el controlen i ataquen al rival sense pietat. El Castellví era conscient d’estar davant del líder, espantat, sabia que el partit se li faria coll amunt, tot i que ho va saber tapar força bé durant la primera part.

Ivan Rodríguez obria el marcador al segon minut de partit i darrere d’aquest ho feia el seu company Sergi Areny. Amb tot això, 2-0 a l’electrònic. Els locals dominaven clarament, implantant el seu joc habitual, el control de la pilota i el atac continu a la porteria del Castellví.

De mica en mica el visitant anava despertant, situant-se al partit i millorant el seu joc. I això es veia reflectit quan només quedaven 5 minuts pel final del primer temps, quan el Castellví va aconseguir equilibrar l’electrònic. El CFS Molins 99 anotava just al final de la primera part i es va arribar al final del primer acte amb un 4 a 3 al marcador.

Fran feia el 5 a 3 amb un gol per l’escaire. El líder es manifestava i ho seguia fent amb  Ivan Rodríguez deixant enrere al porter i anotant el 6 a 3. El Castellví es va anar fent petit a mesura que els de Jorge Rubio, més còmodament, feien la seva feina. Abans de que l’arbitre xiulés el final, el CFS Molins99 va fer el 7 a 3.

El públic del poliesportiu de la Sínia, satisfet amb el bon treball fet, recompensava a l’equip amb una ovació. Sens dubte, el lideratge del grup 2 de Preferent es justificat, per la qualitat de joc i l’esforç dels jugadors que donen el 100% a cada partit. Toca continuar en aquesta línia  això si, després de Nadal.

Recomanacions personalitzades