Victòria de prestigi al temps afegit

El Molins de Rei CF va vèncer al Sant Andreu de la Barca per 3 gols a 2 al Municipal Josep Raich. Christian Agudo, Santi Murgui i Joan Torelló al temps afegit van ser el golejadors de la tarda.

El Molins de Rei CF ha començat la temporada de la millor manera possible // Laura Fernández

El Molins de Rei CF comença a escalar posicions a la classificació // Arxiu– Laura Fernández

Contra un rival directe i amb l’emergència que suposa haver de començar a sumar de tres en tres per no despenjar-se de la zona noble de la classificació, el Molins de Rei CF va capgirar el marcador i va realitzar una gran segona part. El partit va començar de la millor manera possible, amb gol del central Christian Agudo, que suplia al amonestat Oleguer Pujol.

Amb el marcador a favor el Molins jugava i creava ocasions, però al minut 24, Carlos Pérez va aprofitar una de les escasses ocasions per fer el gol de l’empat. Els molinencs van gaudir d’ocasions però el pal evitava que els locals marxessin al descans amb avantatge al marcador.

Als inicis de la segona part el Molins de Rei no va sortir com cal i un rebuig va anar a parar als peus de Daniel Romero, que inesperadament feia el 1-2 pels visitants. Però als minuts finals de partit, totes les pilotes que s’havien negat a entrar a la primera van començar a entrar.

L’equip suma la segona victòria consecutiva, després d’una mala ratxa està remuntant posicions setmana a setmana

El gol de l’empat el va fer el jove extrem de només 19 anys Santi Murgui, que havia debutat feia només unes setmanes. Era el minut 80 i fins el final el Molins no va parar d’intentar-ho. Fins que al minut 90, el que estava sent el millor del partit, Joan Torelló, va posar el definitiu 3-2 i va fer embogir el Municipal Josep Raich amb un gol de corner directe. La remuntada s’havia consumat i els tres punts, contra un rival directe, es quedaven a casa.

Amb aquesta victòria el Molins es col·loca desè a la taula just al arribar a les vacances de Nadal. El futbol territorial tornarà el 13 de gener, amb la visita dels molinencs al camp del Sant Just.

Fitxa tècnica:

Molins de Rei CF: Ferran de Palol, Andreus Feraud, Christian Agudo, Andreu Margarit, Jordi Sánchez, Francisco Alcaide, Joan Gosa, Elezar Hernández, Àlex Agudo, Carles Capella. Subs: Albert Garcia, Santi Murgui, Jordi Ganduixer, Daniel Iñiguez.

 

Sant Andreu de la Barca: Javier Velasco, David Cano,Cristian Moreno, Victor Ramírez, Jose Miguel Albesa, Alejandro González, Victor Manuel Pérez, Daniel Romero, Joan Garriga, Carlos Pérez, Javier Ejarque.

Recomanacions personalitzades