Premi a la constància

Masculí d’handbol 37-32 Handbol Parets. El CE Molins de Rei tanca l’any amb una merescuda victòria. Els molinencs superen a un equip de la zona noble de la classificació de Primera Catalana. 

El CE Molins de Rei va tancar de l'any de la millor manera possible // Jose Polo

El CE Molins de Rei va tancar de l’any de la millor manera possible // Jose Polo

Tot i trobar-se amb només 4 punts a la classificació abans de començar el partit, flirtejant amb les posicions perilloses de la taula, feia temps que el sènior masculí d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei donava bones sensacions en el seu joc. Mostres de recuperació, motius per l’esperança, que no acabaven de cristal·litzar-se en victòria. Un dia per la qualitat del rival, un altre per una baixada de tensió en el moment més important del partit, un altre per manca d’una mica de sort…

Arribava l’Handbol Parets al Poliesportiu Municipal trepitjant fort en els primers minuts de joc. Quart a la classificació, amb bones individualitats i tres o quatre jugadors veterans, dotats de l’experiència que li manca al CE Molins de Rei, van aconseguir un primer parcial de 4 a 7 en els primers 10 minuts de partit. Poc a poc, però, es van anar equilibrant les coses.

Els molinencs van fer-se contundents en defensa i, de la mà d’un excels Bernat Anducas en atac, van fer-li mal a la defensa vallesana. Amb l’electrònic igualat durant els últims minuts de la segona part el matx es va començar a escalfar per moments. Algunes decisions arbitrals no van deixar contents a cap dels dos equips i amb el joc una mica espès i tensió en la pista es va arribar a la mitja part amb un resultat de 17 a 18.

La victòria del CE Molins de Rei és el premi a la constància dels homes de Pere Arbona

A la represa el CE Molins de Rei va millorar el seu nivell fent, potser, el millor handbol del que portem de temporada. Expeditius en defensa i ràpids en atac, van trobar en l’extrem dret del Parets un gran forat per castigar al rival. Marc Jançà ho va saber aprofitar per superar una vegada i un altre al porter visitant. Aquest nivell de joc va servir-li als molinencs per aconseguir escapar-se amb rendes petites de dos o tres gols. Faltava, però, el perillós tram final del matx, on més d’un punt s’ha escapat.

Llavors el Parets va intentar buscar-li les pessigolles als joves jugadors molinencs. Cada vegada que un jugador rival queia al terra, cridaven com si una acció violenta s’hagués produït. Gats vells. Van intentar treure als molinencs del partit i, a més, van passar a defensar amb dos avançats buscant que el nerviosisme s’apoderés del CE Molins de Rei. De fet, durant alguns instants ho van aconseguir, però aquesta vegada els homes de Pere Arbona van tenir el seny necessari com per no entrar en aquest joc i dedicar-se al que millor saben fer, jugar a handbol. Fins i tot, van tenir temps d’augmentar la diferència per acabar amb un resultat de 37 a 32 a final. Aquesta vegada, sí, ho havien aconseguit. Era el premi a la constància. 

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter